Genç girişimcilere övgü

Güncelleme Tarihi:

Genç girişimcilere övgü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 09:39

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Düsseldorf’ta yatırım yapan iki Türk işadamını başarılarından dolayı kutladı. Aydın Doğan, “Almanya’ya yıllardır gelir giderim, Türkler nereden nereye geldi, bu gelişmeler çok sevindirici. Hepinizle gurur duyuyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

İş seyahati için Almanya’nın Düsseldorf kentine giden Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, kentin marka mağazalarıyla ünlü moda merkezi Königsallee Bulvarı’nda, pek çok restoran ve kafesi olan Leonarda Grubu’nun sahibi Ali Erdoğan ile Neuss’ta araç bakım ve tamir merkezi işleten Turabi Yıldız’dan, yatırım ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Genç girişimcilere övgü

Düsseldorf Königsallee’deki Alice Premium Döner Restoran’ı gezen Aydın Doğan ve beraberindekiler, modern konsepti çok beğendi. Zincirin ortağı İsmail Erdoğan, Doğan Holding CEO’su Soner Gedik, Doğan Media Mali İşler Müdürü Ozan Çorgundağ, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, işadamı Taylan Bilgel, Doğan Medya Grubu yöneticilerinden Mehmet Ali Yalçındağ, eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Leonarda ve Alice Premium Döner’in sahibi Ali Erdoğan, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve TIP TOP Araç Bakım Tesisleri sahibi Turabi Yıldız (soldan sağa).

TÜRKLER NEREDEN NEREYE GELDİ

Düsseldorf’un ünlü politikacı ve işadamlarının tercihi, Michelin yıldızına sahip Leonarda isimli restoranı, kafeleri ve Alice Premium Döner zincirini gezen Aydın Doğan, işletmelerin sahibi Ali Erdoğan’ı tebrik etti.

Aydın Doğan, “Bir Türk işadamı olarak, Düsseldorf’un en güzel yerinde bu kadar çok işletmesi olan sizin gibi genç ve başarılı bir girişimciyi tanımaktan çok memnun oldum. Almanya’ya yıllardır gelir giderim, Türkler nereden nereye geldi, bu gelişmeler çok sevindirici” dedi.

TIP TOP Autoaufbereitung şirketi sahibi Turabi Yıldız da, Aydın Doğan’a Neuss kentindeki araç bakım ve tamir merkezleri hakkında bilgi verdi. 

Haberin Devamı


Genç girişimcilere övgü

Alice Premium Döner zincirinin Düsseldorf’taki ustaları ve mutfak şefleri, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Kapsamlı tesislerinde her markadan yılda 500 bin araca hizmet verdiklerini anlatan Turabi Yıldız, pek çok kez yılın işadamı seçildi, aynı zamanda bölgesindeki sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği destekle de tanınıyor.

Yıldız’ı işlerini daha da büyütmesi için teşvik eden Aydın Doğan, “Yılda 500 bin araç büyük rakam, tebrik ediyorum. Girişimcilik ruhu, cesaret, çalışkanlık ve şans olunca, başarılmayacak iş yok. Almanya’dakiTürklerin iş hayatında her yıl daha da büyük ve başarılı projelere imza attıklarını duyuyorum, geldikçe de görüyorum. Hepinizle gurur duyuyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!