FSV Duisburg Oberliga’ya çok yakın

Güncelleme Tarihi:

FSV Duisburg Oberliga’ya çok yakın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 12:49

Oberligaya yükselme maçında FC Kleve ile deplasmanda karşılaşan, berabere kalan (0-0) FSV Duisburg’un kalecisi Umut, takımının Oberliga'ya yükselme umudunu bugüne taşıdı.

Haberin Devamı

Niederrhein Landesliga’nın 3. grubunda ikinci olma başarısı gösteren FSV Duisburg, Oberligaya yükselme maçında galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Kleve deplasmanında FC Kleve ile karşılaşan landesliga temsilcimiz, bugün kendi sahasında oynayacağı karşılaşmadan alacağı her türlü galibiyet sonrası Oberliga'ya yükselen takım olmak istiyor.

FSV Duisburg Oberliga’ya çok yakın


Grubunda direkt çıkma şansını kaçıran ve ikinci olan FSV Duisburg, ilk yükselme maçını FC Kleve deplasmanında oynadı. Çok sayıda taraftarın Klevede takımlarını yalnız bırakmazken 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler.

FSV Duisburg’da son 3 haftada sakatlığı yüzünden sahada yerini alamayan takımın en fazla gol atan ismi Bora Karadağ’da yükselme maçında formasına kavuştu.

GALİBİYET OBERLİGA'YA TAŞIYOR

Türübünleri dolduran taraftarlarının desteği ile sahaya çıkan FSV Duisburg, vasat bir futbol sergiledi. Maça her iki takımda temkinli başladı. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçti.
İkinci yarı kıran kırana maç oldu. Her iki takımda önemli fırsatlardan yararlanamadı ve başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Bugün kendi sağasında SC Düsseldorf-West’i ağırlayacak olan FSV Duisburg’un alacağı galibiyelet sonrası Oberliga'ya yükselen 4'üncü takım olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!