Fenerbahçelilerden ‘konteyner kent’ kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçelilerden ‘konteyner kent’ kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2023 10:54

Landshut Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, uzun vadeli olarak depremzedeler için ‘konteyner kent’ kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

DERNEK tarafından yapılan açıklamada, “Depremden etkilenen ülkemiz için öncelikli ve acil yardımları büyük bir seferberlik ile bölgeye ulaştırdık. Herkesin küçük, büyük demeden destekte bulunduğu bu afetin açtığı yaraları yine birlikte sarmaya devam edeceğiz. Acil ve elzem ihtiyaçlar öncelikli olarak çözülmüş olsa da çalışmaların devam ettiği afet bölgesinde insanlarımızın ihtiyaçlarına daha uzun vadeli ve kalıcı çözümler üretmemiz gerekiyor. Biz Avrupa’daki Fenerbahçeliler dernekleri olarak depremzede kardeşlerimizin yaşamını biraz daha kolaylaştırabilmek ve içinde bulundukları bu süreci daha yaşanılabilir kılmak için konteyner kent kampanyası başlattık” denildi.

Fenerbahçelilerden ‘konteyner kent’ kampanyası

Fenerbahçelilerden ‘konteyner kent’ kampanyası
‘BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR DAYANIŞMA’
Yardımların uzun vadeli olması gerektiğini belirten Landshut Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Kayhan Özdemir, “Ülkemizde yaşanan felaket sonrasında eşi benzeri görülmemiş dayanışma ile depremzede vatandaşlarımıza ilk etapta yardımlarımızı ulaştırdık. Artık afet bölgesindeki vatandaşlarımızı bizlerden biri, ailemizden biri olarak değerlendirmemiz daha uygun olacaktır” dedi. Yardımseverlerin küçük, büyük demeden imkânları dahilinde kalıcı bağışlarda bulunmasının önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, “Dünden bugüne desteklerinizi esirgemeyen sizlerden kısa, orta ve uzun vadeli yardım organizasyonlarına katkıda bulunmanızı tüm içtenliğimle tekrar rica ediyorum. Unutmayalım ki, umut varsa gelecek de var” dedi.

BAKMADAN GEÇME!