Eski sevgilisi dava açtı

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilisi dava açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 15:09

Mesut Özil ile flört eden sevgilisinin mesajlarını yayınlayan eski Bundesliga yıldızı Christian Lell, yargı önüne çıkacak. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Lell, Facebook üzerinden eski kız arkadaşına seslenerek, "Umarım dava açılır da bütün gerçekleri anlatma fırsatını bulurum" dedi.

Haberin Devamı

Eski sevgilisi Melanie Rickinger tarafından hakkında dava açılan eski Bundesliga oyuncusu Christian Lell, verilere izinsiz ulaşıp yayınlamak ve hakaretten suçlanıyor.

Özellikle Rickinger ve Türk asıllı Alman milli futbolcu Mesut Özil arasındaki ilişkiyi ortaya çıkaran Lell, Facebook üzerinden Rickinger'e seslenerek şu ifadeleri payşaltı:

"ANLATMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Eski sevgilisi dava açtı

"Aynı yatağı paylaştığımız için, erkeklerin sana durmadan attığı mesajlardan dolayı telefonunun hiç susmadığına şahit oldum. Sen de mesajları ilk onların attığını ispatlamak adına bütün yazılanları bana gönderdin. Şimdi de hacklendiğini iddia edip bana dava açıyorsun. Yoksa avukatın da, sen de benim üzerinden kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz?"

Haberin Devamı

Suçsuz olduğunu kanıtlayacağını belirten Lell ayrıca, "Savcılığa her şeyi ama HER ŞEYİ anlatmak için sabırsızlanıyorum" sözlerine yer vererek, basının mahkeme dosyasındaki tüm detaylara ulaşıp haber yapmasını ümit ettiğini ifade etti.

ÖZİL'DEN SAMİMİ MESAJLAR
Nisan 2014'te Mesut Özil'den "bebeğim" ile başlayan mesajlar alan Rickinger'in Özil tarafından otel odalarına davet edildiği öne sürüldü. Bunun üzerine ise Mandy Capristo, futbolcu sevgilisinden ayrılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!