Fortuna Düsseldorf'a sponsor oluyoruz

Güncelleme Tarihi:

Fortuna Düsseldorfa sponsor oluyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2022 10:33

Türk-Alman İşverenler Birliği (TDU) Kuzey Ren Vestfalya teşkilatı, düzenli aralıklarla Türkiye’den ve Almanya’dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarını bir araya getiriyor, karşılıklı yatırım, girişim olanaklarını teşvik ediyor, bilgilendirme toplantıları yapıyor.

Haberin Devamı

DERNEK Başkanı Abdullah Emili’nin kısa selamlama konuşmasının ardından Peker Holding Almanya Genel Müdürü Murat Beyazyüz, Almanya’daki yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Şirketin 2015 yılında Almanya’da yatırım yapma kararı aldığında yollarının kesiştiğini anlatan Beyazyüz, iki ülke arasında girişimcilik düzeyinde ilişkilerin daha da artacağını söyledi. Türk-Alman iş dünyasının işleyişi ve geleceği hakkında bilgiler veren Murat Beyazyüz, iki ülke arasındaki mantalite farklarını da esprili bir dille anlattı: “İki ülkeyi anlayıp, sorunları netleştirip, bir projeyi hayata geçirmek işin en zor kısmı ama başarılı şekilde sona erdirmek de bu işin güzel yanı.”

Fortuna Düsseldorfa sponsor oluyoruz

Haberin Devamı

‘125 YILLIK KULÜBÜN MERKEZİNİ BİZ İNŞA EDECEĞİZ’
Şu andaki en büyük projelerinden biri olan 25 bin metrekare alan üzerine kurulu 431 odalı Düsseldorf’taki North Gate Oteli’nin tamamlanmak üzere olduğunu anlatan Beyazyüz, kendisini en çok mutlu eden projenin ise Fortuna Düsseldorf projesi olduğunu söyledi. 125 yıllık kulübün bir merkezi olmadığını ifade eden Beyazyüz şunları söyledi:
“Fortuna Düsseldorf’un sponsoru olacağız. Ön sözleşmeler imzalandı. 125 yıllık bir futbol kulübünün, böyle köklü bir kulübün şimdiye kadar bir merkezi yoktu. Düsseldorf’ta farklı yerlerde çalışmalarını sürdürüyorlardı. Kulübün başarılı olması için bir merkeze ihtiyaçları vardı. Nasip olursa Fortuna Düsseldorf’un yeni merkezini biz yapacağız. Fortuna, 25 yıl bizim kiracımız olacak ve 25 yıl sonunda tesisi Fortuna Düsseldorf’a hibe edeceğiz. Bu, Fortuna Düsseldorf’un tarihindeki en büyük sponsorluk paketi olacak.”

Fortuna Düsseldorfa sponsor oluyoruz

BAKMADAN GEÇME!