Duisburg’da muhteşem gece

Güncelleme Tarihi:

Duisburg’da muhteşem gece
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2024 11:54

Ünlü sanatçı Haluk Levent, dün akşam Almanya’nın Duisburg şehrinde hayranlarıyla buluştu. Theater Am Marientor’da yaklaşık bin hayranının karşısına çıkan ünlü sanatçı, seslendirdiği şarkılarıyla sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Haluk Levent sahnede hem kendi coştu hem de hayranlarını coşturdu.

Haberin Devamı

ARA ara sahneden inerek seyircilerin arasına karışan Haluk Levent, birçok şarkısını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Seyircisiyle sohbet eden sanatçı, şunları söyledi: “Bizim konserlerimize gelenler bilir. Öyle konser sonunda ‘Bir daha, bir daha’ bağırmayın, geri gelmem. Oturduğunuz yerden bağırmakla şarkı isteğinde bulunmayın, asla söylemem. Bir kâğıda şarkı adı yazarak sahneye ilerlemeyin, çünkü okumam. Rock konserlerinde önlerde sürekli kadınlar olur ve seslenirler, benim konserlerimde ise bıyıklı adamlar olur.” Haluk Levent, 7 Mart’ta Belçika’nın Gent şehrinde verdiği konser sonrası otelde başına gelenleri de anlattı: “Otelden çıkıp biraz koşmak istedim, baktım birileri benim eşofman takımımı filan toplamış, götürmüş. Eşofmanın üstü var, altı yok. Aradım bulamadım, iç çamaşırlarıma havlu sarıp koşmak zorunda kaldım. Sonra eşofman satın almak zorunda kaldım. Havlu ile parkta filan koşmam haber olmuş olabilir, siz benden dinleyin diye anlatıyorum.”

Duisburg’da muhteşem gece
İZMİR MARŞI’YLA SONA ERDİ
Haluk Levent, “Doğum günü olan, evlilik yıl dönümü olanlar söyleyebilir” dediğinde birkaç çiftin on yılı aşkın evliliklerini dinleyince, “On yılı aşkın evli kalabilenlere seviniyorum, çünkü ben başaramadım” dedi. Salondakileri dansa davet ettiğinde ise çok sayıda çift bir anda dansa kalktı. Ardından ‘Çemberimde Gül Oya’yı yine seyircilerin arasında söyleyen ünlü rock’çı, “Annem bana ‘Oğlum konserlerinde çok bağırıyorsun, türkü söyle’ derdi” diye annesiyle arasında geçen diyalogdan bahsetti. Haluk Levent konseri İzmir Marşı’yla bitirdi.
Duisburg’da muhteşem gece

Duisburg’da muhteşem gece

Duisburg’da muhteşem gece

Duisburg’da muhteşem gece


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!