DİTİB Landshut ekibi turnuva birincisi

Güncelleme Tarihi:

DİTİB Landshut ekibi turnuva birincisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2023 10:30

Landshut Integrationsbeirat Belediyesi’nin desteğiyle Landshut Schönbrunn futbol kulübünde 13-15 yaş gurubu gençler için bir futbol turnuvası düzenlendi. DİTİB Landshut ekibi turnuva birincisi oldu.

Haberin Devamı

LANDSHUT Uyum Konseyi ve Landshut Belediyesi’nin desteğiyle 13-15 yaş grubu gençler için düzenlenen turnavaya DİTİB Landshut dışında 7 takım katıldı. Turnuvada Landshut Alevi Derneği, Landshut Ukrayna Derneği, Dingolfing ve Straubing’den Ukraynalılar, Ruslar Derneği, Suriyeliler Derneği ve SSV Schönbrunn kulübü yer aldı. Turnuvada DİTİB Landshut’u temsil eden 13-15 yaş grubu gençler bütün rakiplerini yenerek turnavayı birinci olarak tamamladı. Teknik direktörlüğünü DİTİB Landshut gençlerinden Semih Talha Taşkıran’ın üstlendiği turnuvada oyuncular Yusuf Emir, Salih Enes Taşkıran, Yaşar Tunç, Burak Yıldırım, Furkan Ülker, Arda Aydın Durmuş, Berat Şahin, Bartu Ağzıkara, İbrahim Erbaş, Batuhan Duran’dan oluştu.

DİTİB Landshut ekibi turnuva birincisi
GENÇLERE MORAL VERDİLER
Turnuvayı dernek başkanı Doç. Dr. Ahmet Taşkıran ve Gençlik Başkan Yardımcısı Furkan Ateş de izleyerek gençlere moral verdiler. Turnuvaya Landshut ikinci Belediye Başkanı Dr. Thomas Haslinger, Göçmen ve Entegrasyondan Sorumlu Resmi Belediye Memuru Thomas Link, Integrationsbeirat (Yabancılar Meclisi) Başkanı Layla Kaya ve Başkan Yardımcısı Alexey İstratov, Landshut ve çevre göçmen dernekleri yöneticileri katıldılar.
DİTİB Landshut ekibi turnuva birincisi
DİTİB Landshut ekibi turnuva birincisi

 

BAKMADAN GEÇME!