Direnmeden teslim oldu

Güncelleme Tarihi:

Direnmeden teslim oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 11:46

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti'ndeki Niederkassel kentinde, annesi Fatma Arık'ı (69) bıçakla öldürmek suçundan aranan 32 yaşındaki Serdal Arık teslim oldu.

Haberin Devamı

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti’ndeki Niederkassel kentinde, annesi Fatma Arık’ı (69) bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle aranan Serdal Arık (32) Siegburg kentinde yakalandı. Arık’ı, polisin dağıttığı fotoğraflardan tanıyan bir kişi ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen polis, zanlıyı Frankfurter Caddesi’nde kıstırdı. Serdal Arık ise direnmeden polise teslim oldu. Zanlının yakalanmasının ardından cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Serdal Arık’ın, annesini, 7 Nisan Perşembe günü oturma odasında sabah namazını kıldığı sırada 22 kez bıçakladığı öğrenildi. Boynundan ve kalbinden darbe alan Fatma Arık olay yerinde can vermişti.

CİDDİYE ALMAMIŞ

Zanlı Serdal Arık’ın evi terk etmesinin ardından baba Arslan Arık, oturma odasında eşinin cesedini görerek polise ve ambulansa haber vermişti.

Psikolojik sorunları olan Serdal Arık’ın evden ayrıldıktan kısa süre sonra karşılaştığı bir komşusuna annesini öldürdüğünü söylediği ancak bunu ciddiye almayan komşunun polise haber vermediği öğrenildi. Express gazetesinde yer alan bir bilgiye göre, bekar ve işsiz olan Serdal Arık’ın, cinayetin yaşandığı gün Aachen Eyalet Mahkemesi’nde tecavüz davasından duruşması vardı.

Cinayet kurbanı annenin cenazesi toprağa verilmek üzere Türkiye’ye gönderildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!