‘Daha karar vermedim’

Güncelleme Tarihi:

‘Daha karar vermedim’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 11:21

Mario Gomez, Beşiktaş’a mı, Fiorentina’ya mı yoksa İngiltere’ye mi gideceksin sorusuna “Daha karar vermedim. Gelecek yıl ne yapacağımla ilgili daha yoğun düşünmedim. Her şey daha kesinlikle açık” dedi.

Haberin Devamı

MARİO Gomez, Beşiktaş’ta çok başarılı bir sezon geçirdi. Gol kralı oldu. Beşiktaş’ın şampiyonluğuna attığı gollerle önemli katkı sundu. Adeta kendisini Türkiye’de yeniden buldu. Gomez’i, 2014 Dünya Futbol Şampiyonası kadrosuna almayan Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, performansını yükselten 30 yaşındaki golcü futbolcuyu 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda kadroya dahil etti. Turnuvada forma da verdi. O da golünü attı.

NE YAPACAĞI MERAK KONUSU

Gomez’in gelecek sezon hangi takımda oynayacağı merak konusu. Beşiktaş golcü futbolcuyu tutmak istiyor. Ancak İngiltere’den de Alman futbolcuya teklif var. Manchester United’ın Gomez’i istediği sır değil. Beşiktaş’ta bir sezon kiralık oynayan Gomez’in İtalyan ekibi Fiorentina ile 2017 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Golcü futbolcunun İtalyan takımına mı döneceği yoksa Beşiktaş ile mi anlaşacağı henüz netlik kazanmadı. Gomez’e İngiliz kulüpleri de talip. Yıldız futbolcu gelecek yıl nerede oynayacağı konusunda yaptığı açıklamayla kafaları karıştırdı.

Haberin Devamı

BU KONUYLA YOĞUN İLGİLENMEDİM

Mario Gomez, Beşiktaş’a mı, Fiorentina’ya mı yoksa İngiltere’ye mi gideceksin sorusuna “Daha karar vermedim. Gelecek yıl ne yapacağımla ilgili daha yoğun düşünmedim. Her şey daha kesinlikle açık” dedi. Beşiktaş’ta kalacak mısın sorusuna ise “Benim durumu şu: Fiorentina’nın futbolcusuyum. Kalmam için Beşiktaş yoğun çaba harcıyor. Kalabileceğimi düşünüyorum. Menajerime Beşiktaş ve Fiorentina ile görüşebileceğimizi söyledim. Ama bunun Avrupa Şampiyonası sonrası olmasını da rica ettim. Her gün bana telefonla ne oldu diye sormalarını istemiyorum. Benim için en önemli konu şimdilik Avrupa Şampiyonası” dedi. Gomez Bundesliga’ya da dönebileceğinin sinyalini verdi. Gomez “Her şey mümkün. Neden kapıları kapatayım. Futbolda her şey çok çabuk değişir. Beklenmedik işler gerçekleşir. Öncelikle sezonu Avrupa Şampiyonu olarak kapatmak istiyorum. Ondan sonra önüme bakacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!