CHP Kuzey Bavyera Birliği’ne kadın başkan

Güncelleme Tarihi:

CHP Kuzey Bavyera Birliği’ne kadın başkan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2023 11:31

CHP Kuzey Bavyera Birliği’ndeki yönetim tartışmalarından sonra gerçekleşen istifaların ardından, yeni yönetim kurulu yapılan Genel Kurul’la belirlendi. Nürnberg’de faaliyette bulunan CHP Kuzey Bavyera Birliği olağanüstü Genel Kurul toplantısında başkanlığa Funda Yurt seçildi. İstanbul CHP milletvekili Yunus Emre ile CHP Almanya Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Günay Çapan’ın hazır bulunduğu Genel Kurul’da başkanlığa getirilen eski milli boksör Serhat Öztürk, usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine geçen yıl başkanlığı bırakmıştı.

Haberin Devamı

NÜRNBERG Nachbarschaftshaus’da yapılan Genel Kurul’da, Divan Başkanlığı’nı Seyfettin Karagöl ve yardımcılıklarını Mehmet Bozoğlu, İlhan Keten ve Pınar Belge yaptı. Genel Kurul’da gündem maddeleri ve faaliyet raporunun okunup, eski yönetimin aklanmasından sonra yapılan gizli oyla CHP Nürnberg Başkanlığı’na Funda Yurt getirildi. Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri şu isimlerden oluştu: Tahsin Doğanay, Elif Karacetin, Fadime Kara, Ayşe Armağan Başdüvenci, Hüseyin Coşkun, Kazım Bal, Ali Demir ve Bilal Ertokuş. Disiplin Kurulu’na Ali Belge, Murat Şirin, Cihan Bozbeyli seçilirken, Denetleme Kurulu’na da Karıp İnan, İbrahim Kırbis ve Hüseyin Eren seçildi.

CHP Kuzey Bavyera Birliği’ne kadın başkan

CHP Kuzey Bavyera Birliği’ne kadın başkan

CHP Kuzey Bavyera Birliği’ne kadın başkan
‘ZAMAN BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR’
Tüzükteki bazı gündem maddeleriyle ilgili tartışmaların yapıldığı gelecek seçimlerde vekalet ile oy kullanılmayacağına dair kararın alındığı Genel Kurul sonunda CHP Nürnberg Birliği’nin başkanlığına getirilen Funda Yurt yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı seçilmem için bana oy veren veya vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizin sayısının artması gücümüzü artıracağından, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm CHP gönüllülerinin kısa zamanda CHP Nürnberg Birliği’ne üye olmaları gerekir. Cumhuriyet Halk Partisi’ne iktidar yolunu açacak olan halk oyunu sağlamak tüm CHP’li gönüllülerin görevi olmalıdır.”

 

 

BAKMADAN GEÇME!