Cani, 10 Euro için Mustafa’ya kıymış

Güncelleme Tarihi:

Cani, 10 Euro için Mustafa’ya kıymış
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2023 10:33

Berlin Savcılığı, Paskalya tatilinde Türk taksici Mustafa Akan’ı boğazından bıçaklayarak öldüren zanlı hakkında iddianameyi tamamladı. İddianamede, 24 yaşındaki Tunus asıllı zanlının 10 Euro için taksiciyi bıçakladığı yer aldı.

Haberin Devamı

OLAY 6 Nisan tarihinde meydana gelmişti. Südkreuz Tren İstasyonu yakınlarından Mustafa Akan’ın kullandığı taksiye binen katil zanlısı, Grünewald ilçesine gitmek istedi. Buraya varınca arabanın içinde 49 yaşındaki Mustafa Akan’ı boğazından bıçaklayacak olay yerinden kaçtı. Yaklaşık iki aydır ek iş olarak taksicilik yapan Mustafa Akan, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamera kayıtlarından şüphelinin izini süren polis, zanlının yeniden Südkreuz Tren İstasyonu’na, buradan da trenle Almanya’nın Danimarka sınırındaki Schleswig-Holstein eyaletine gittiğini tespit etti. Burada yakalanan zanlıya kimlik tespiti yapan polis, başka bir cinayetten daha arandığını gördü. Zanlının 4 Nisan’da Belçika’da kız arkadaşını öldürdükten sonra kaçtığı belirlendi.

Cani, 10 Euro için Mustafa’ya kıymış

Berlin Savcılığı’nın cinayetle ilgili hazırladığı iddianamede, 24 yaşındaki Tunus asıllı zanlının 10 Euro için taksiciyi bıçakladığı yer aldı. Savcılık sözcüsü Sebastian Büchner, “Berlin Bölge Mahkemesi’ne cinayet suçlamasıyla birlikte çok ciddi bir hırsızlık vakasını da sunduk” dedi. Zanlının önümüzdeki ay hâkim karşısına çıkması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!