Burçin ‘Artık’ Avrupa’nın en iyi avukatı!

Güncelleme Tarihi:

Burçin ‘Artık’ Avrupa’nın en iyi avukatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 11:07

Çırağan Sarayı’nda dağıtılan ‘Best Of Europe Awards Ödülleri’nden biri Almanya’da bir gurbetçi ailenin kızına gitti. Düsseldorf barosunda avukatlık yapan Burçin Artık Avrupa’nın en iyi avukatı ödülünü aldı.

Haberin Devamı

AFYON kökenli ailenin 3 çocuğundan biri olan Burçin Artık, Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin başkenti Düsseldorf’ta 2 yıldır avukatlık yapıyor. İstanbul dönüşü duygularını gazetemizle paylaşan Burçin Artık şunları söyledi: “Yapay zekâ ile bazı kriterler göz önünde bulundurularak tespit edildiğimiz bu sonuç beni ve ailemi memnun etti. Bu ödülü almak benim için büyük bir onurdu. Bu başarı, yoğun çalışma ve emeğin bir ödülü olarak beni derinden etkiledi. Aldığım bu ödülle birlikte gurur ve mutluluk duygularını aynı anda hissediyorum.”

Burçin ‘Artık’ Avrupa’nın en iyi avukatı

SANATÇI ÖDÜLLERİ DE VERİLDİ
Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ödül törenine ünlü sanatçılar da katıldı. Tuğçe Sarıkaya Event tarafından düzenlenen gecenin sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Kayhan Kılbaşoğlu üstlendi. ‘Best Of Europe Awards Ödülleri’nin dağıtıldığı Çırağan Sarayı’ndaki gecede Romanyalı genç pop şarkıcısı Kate Linn, ‘Yılın En İyi Yabancı Kadın Pop Şarkıcısı Ödülü’nü aldı. Tespit edilen yaklaşık 18 branşın en iyisi ve sanatçı ödülleri dağıtıldı. Sanatçılar arasında Yılmaz Morgül, Burak Kut, Fatih Ürek de vardı.

Haberin Devamı

Burçin ‘Artık’ Avrupa’nın en iyi avukatı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!