Bu yüzden ömür boyu suçlu kalacaklar

Güncelleme Tarihi:

Bu yüzden ömür boyu suçlu kalacaklar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 11:27

İngiltere’nin Galler bölgesinde çocuklarına bakması için tuttukları 15 yaşındaki erkek bakıcıyı grup seks yapmaya zorlayan 25 yaşındaki Nicola Mason ve 47 yaşındaki erkek arkadaşı John Ford 3 ve 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin hapis cezalarını çektikten sonra da ömürleri boyunca seks suçluları listesinde yer alacağı belirtildi

Haberin Devamı


Konu ile ilgili Mold Kraliyet mahkemesinde görülen davada, çiftin ismi basına açıklanmayan bakıcıya “Meow Meow” adı ile anılan uyuşturucudan ikram ettiği, daha sonra da Mason ile cinsel ilişkiye girmeye zorladığı açıklandı.
Savcılık olay sırasında bakir olan çocuğun ilk önce “çok utandığı için” çiftin talebini reddettiği, ancak uyuşturucunun da etkisi ile sonunda Ford onları izlerken Mason ile cinsel ilişkiye girmeyi kabul ettiğini iddia etti.

EŞCİNSEL OLMALISIN DEMİŞ
Ford’un seks yapmak istemediğini belirten bakıcıya “Bu teklifi reddediyorsan eşcinsel olmalısın” diyerek baskı yaptığı da belirtildi.
O gece yaşananların daha sonra da tekrarlandığını belirten savcı Myles Wilson “Biz bu davada bakıcının hiç bir şekilde yapmak istemediği birşeye zorlandığını iddia etmiyoruz. Biz reşit olmayan bir çocuğun doğru ile yanlışı birbirinden ayırt edebiliyor olması gereken yetişkinler tarafından kullanıldığını söylüyoruz” dedi.
Wilson Ford’un çocuğa uyuşturucu vermiş olmasının da suçun ağırlığını artırdığını belirtti ve “Belli ki onun güvenini kazanmak ve direncini kırmak istemiş” dedi.

Haberin Devamı

KARISININ BAŞKA ERKEKLERLE BİRLİKTE OLMASINDAN ZEVK ALIYORMUŞ
Mahkemede bakıcının yaşadıklarını erkek kardeşine anlattığı ve iki çocuğun konuşmalarını duyan bir kadının gidip Masonile yüzleştikten sonra polise haber verdiği açıklandı.
Ford’un kız arkadaşının başka erkeklerle birlikte olmasından zevk aldığı ve daha bir çok kişiye Mason ile birlikte olmalarını teklif ettiği de belirtildi.
Ford ve Mason mahkemede tüm iddiaları reddetti ve bakıcının “Herşesi uydurduğunu” söyledi ancak jüri onları suçlu buldu.
Davaya bakan yargıç Rhys Rowlands, hapis cezasını açıkladıktan sora çifte “Jüri sizin yalan söylediğinizi anladı” dedi.
Mason’ın dava devam ederken yeniden hamile kaldığını ve Şubat ayında doğum yapacağını da açıklayan yargıç “Onun bu dava devam ederken hamile kalmış olması karar verme yetisinin ne denli zayıf olduğunu gösteriyor” dedi. Çiftin hapis cezalarını çektikten sonra da ömürleri boyunca seks suçluları listesinde yer alacağı belirtildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!