Bu sizin kulağınız mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu sizin kulağınız mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2015 10:43

İngiltere’nin West Yorkshire bölgesindeki Huddersfield kentinin merkezinde alkollü iki grup arasında çıkan bir kavgada ısırılarak kopartıldığına inanılan bir kulak bulundu. Kulak parçasının fotoğrafının Twitter’da paylaşılmasının ardından bir açıklamada bulunan polis yetkilileri henüz yaralı kişiyi bulmayı başaramadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kavgaya karıştığına inanılan 37 ve 45 yaşlarındaki iki kişiyi gözaltına aldıklarını belirten West Yorkshire Polisi, kulağın sahibinin bölgedeki hastanelerden hiç birine başvurmadığını tespit ettiklerini ve yaralı kişinin sağlığı için endişe duyduklarını da dile getirdi.

Kulak parçasını yerde bulup çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Ashey Haigh adlı barmen konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “İki grup arasında çıkan kavga bölgedeki barların korumaları tarafından dağıtıldı” dedi.

Oldukça sarhoş olmalarına rağmen çok agresif bir imaj çizmeyen adamların itiraz etmeden bölgeyi terk ettiğini söyleyen Haigh “Biri bana yerde bir kulağın olduğunu söyledi bende gidip fotoğrafını çektim” dedi.

Haigh, fotoğrafı çekip paylaşmasından yaklaşık yarım saat sonra bölgeye gelen polis memurlarının kulak parçasını bir sandviç torbasına koyarak beraberlerinde götürdüğünü söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!