AY YILDIZ Seyahat Danışmanı

Güncelleme Tarihi:

AY YILDIZ Seyahat Danışmanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 14:55

Tatillerini geçirmek için karayolu ile Türkiye’ye gidenlere „AY YILDIZ Seyahat Danışmanı“ alternatif güzergahlar, yolda dikkat edilmesi gereken bütün konular ve cep telefonu kullanımında tasarruf sağlayan Roaming bilgilerini içeren kapsamlı bir internet sayfası sunuyor.

Haberin Devamı

Bu bilgiler sayesinde Türkiye‘ye yoldayken de, akraba ve arkadaşlarla tasarruflu telefonlaşma, SMS gönderme, internette dolaşma imkanı doğuyor.

AY YILDIZ Seyahat Danışmanı


Kara yoluyla Türkiye’ye gidilirken, AB’ye üye ülkelerde Brüksel tarafından belirlenen sabit Roaming ücretleri uygulanıyor. AB üyesi olmayan ülkelerde ise farklı ve daha yüksek Roaming ücretleri gündemde. Sırbistan ve Makedonya’da AB’nin belirlediği Roaming ücretleri geçerli değil.

AY YILDIZ Seyahat Danışmanı


Örneğin; Sırbistan’da, Almanya’ya ya da Türkiye’ye yapılan aramalarda dakika başına 2,83 Euro, gönderilen SMS’in adedine de 36 Cent hesaplanıyor.

Makedonya’da ise aramanın dakikasına 2,22 Euro, SMS’in adedi için de 40 Cent hesaplanıyor. AY YILDIZ Seyahat Danışmanı, bu yüksek ücretlerden nasıl kaçınılacağı gösterip, tasarruf imkanları sunuyor.

AY YILDIZ’ın „Seyahat Danısmanı“ hizmetine şirketin internetteki ana sayfası üzerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca sayfayı şu linkten Türkçe veya Almanca olarak incelemek de mümkün: https://www.ayyildiz.de/ratgeber/mit-dem-auto-in-die-tuerkei

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!