Antalya heyeti Nürnberg’de

Güncelleme Tarihi:

Antalya heyeti Nürnberg’de
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2023 11:27

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve beraberindeki heyet, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König’in daveti üzerine hafta sonu Nürnberg’e geldi.

Haberin Devamı

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı König, misafirleriyle önce makamında görüştü, ardından Albrecht-Dürer-Stube restoranında birlikte yemek yediler. Yemeğe belediye meclis üyeleri Aynur Kır, Cengiz Şahin, Kilian Sendner, Antalya-Nürnberg Kardeş Şehir Derneği Başkanı Rıza Özlek, Dr. İsmail Baloğlu, turizm danışmanı Osman Ayık ve Uluslararası İlişkiler Antalya Danışmanı Louis Prada katıldı. İki başkan da yemekte yaptıkları konuşmada iki şehir arasındaki güzel projelere değindi, kardeşlik ve dostluğun devamını canı gönülden dilediklerini belirttiler. Konuşmalarında, aralık ayındaki Noel pazarında tekrar yer alacak olan Antalya standının önemine de değinen başkanlar, İN:SAN Derneği’ne emeklerinden dolayı teşekkür ettiler. İki başkan yemeğin ardından engelli vatandaşlara birçok alanda iş imkânı sunan Noris Inklusion’u ziyaret etti.

Antalya heyeti Nürnberg’de

Antalya heyeti Nürnberg’de

Antalya heyeti Nürnberg’de

Antalya heyeti Nürnberg’de
‘EN GÜZEL ÇALIŞMALAR NÜRNBERG’LE’
Antalya heyetini akşam yemeğinde İN:SAN Derneği Başkanı Rıza Özlek ağırladı. Başkan Özlek, burada yaptığı konuşmada derneğin, iki kardeş şehir arasındaki çalışmalara yaptığı katkıyı anlattı ve dostluğun 25 yılın üzerinde sürmesine değindi. Davetten memnuniyet duyduğunu belirten Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Özlek ve yönetim kurulu üyelerine kardeş şehir adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Muhittin Böcek, “Antalya’nın 17 kardeş şehri olmasına rağmen en yoğun ve en güzel çalışmaları Nürnberg şehrimizle yapıyoruz” dedi.
Antalya heyeti Nürnberg’de

Antalya heyeti Nürnberg’de

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!