Ambiente’ye 300’den fazla Türk şirketi katıldı

Güncelleme Tarihi:

Ambiente’ye 300’den fazla Türk şirketi katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2024 11:05

Uluslararası Züccaciye ve Ev Gereçleri Fuarı (Ambiente Frankfurt 2024), Almanya’nın Frankfurt kentinde 26 Ocak’ta açıldı.

Haberin Devamı

Züccaciye ve ev eşyaları, aydınlatma ve hediyelik eşyalar alanında endüstrinin trendlerinden gelecek planlarına kadar en yeni ürünleri ve tasarımları ilk elden sahneye koyan fuara 95 ülkeden 4 bin 815 firma katılırken, hafta sonu 152 ülkeden 134 bin 620 kişi ziyaret etti. Organizatörler tarafından yapılan açıklamada, “Fuarda, dünyanın önde gelen tüketim mallarının küresel pazara ulaşması sağlanıyor. Katılımcılar ve ticari ziyaretçiler için farklı alanlarda heyecan verici bir bakış açısı yaratılıyor. Birinci sınıf temaslar kurularak, pazardaki ve tasarımdaki güncel gelişmeler sunuluyor. Katılımcılar, küresel oyunculardan küçük zanaat işletmelerine kadar çeşitlilik gösteriyor. Uzman kitle arasında her türlü perakende ve satış seviyesinden alıcılar ve karar vericiler, endüstri ve hizmet şirketlerinden ticari alıcılar ile mimarlar, iç mimarlar ve proje planlayıcıları gibi uzman ziyaretçiler yer alıyor” denildi. 30 Ocak’ta sona erecek fuarı 200 binden fazla kişinin ziyaret etmesinin beklendiği belirtildi.
Fuara Türkiye’den de şirketler katıldı. İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) organizasyonuyla gerçekleşen katılımın her geçen yıl sistematik olarak artmasının sevindirici olduğu vurgulandı. İMMİB Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu, Başkan Yardımcısı Talha Özger, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Öncel, Genel Sekreter Dr. Armağan Vurdu ile İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçılar Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Küçük, katılımcıların stantlarını ziyaret ederek sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundular. Fuar alanının 8-9-9, 1-9.3 ve 11.0 numaralı salonlarında toplam 2 bin 532 metre kare alanda 300’den fazla Türk firması ürünlerini sergiliyor.

Ambiente’ye 300’den fazla Türk şirketi katıldı

Ambiente’ye 300’den fazla Türk şirketi katıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!