Altın kemeri korumak için ringe çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Altın kemeri korumak için ringe çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2023 11:08

Almanya’da yaşayan ağır sıklet kick boks Dünya Şampiyonu Cafer Bal, geçen yıl nakavtla yendiği Uğur Taşabat’la 16 Aralık’taki rövanş maçına çıkacak.

Haberin Devamı

CAFER Bal ile Uğur Taşabat, 4 Aralık 2022’de Krefel’de ringe karşı karşıya gelmişti. Bal, maçın ilk raundunda, 2 dakika 40 saniye sonra rakibi Taşabat’ı nakavt etmişti. İşte o karşılaşmanın rövanşı, 16 Aralık’ta dünya kick boks organizasyonlarından IKBO çatısı altında Unkel kentinde yapılacak. Kick boksta ağır sıklette Dünya Şampiyonluğu bulunan Cafer Bal’ın Avrupa Şampiyonluğu da var. Cafer Bal, aynı zamanda gençlere kickboks ve spor dersleri de veriyor. 1995’ten bu yana Almanya’da yaşayan Elazığlı Cafer Bal, “Yeni şampiyonlar yetiştirmek için mesai harcamaya devam ediyorum. Günde 3 antrenman yaparak hazırlıklarımı sürdürüyorum. Türk gençlerine örnek olmaktan başka bir düşüncem hiç olmadı. Unvan koruma maçımda da kazanmak için elimden geleni yapacağım” dedi.
Bal ve Taşabat arasındaki maç, cumartesi günü Centre Forum’da düzenlenecek ve kick boks dünyasının en önemli maçları arasında gösteriliyor. Maç, Kick boks organizasyonu başkanı Klaus Waschkewitz tarafından organize ediliyor. Gün boyunca Centre Forum’da toplam 38 dövüş gerçekleşecek ve karşılaşmalar saat 15.00’te başlayacak. Almanya’nın dört bir yanından en alt lig olan D sınıfında boks yapan amatör kick boksçular ve amatör boksörler de ringe çıkacak.

Altın kemeri korumak için ringe çıkacak


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!