Almanya'nın gol dansı

Güncelleme Tarihi:

Almanyanın gol dansı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2015 11:22

Kanada’nın başkenti Ottawa ile Edmonton kentlerinde oynanan iki maçta İsveç’i 4-1 yenen Almanya ile Kamerun’u 1-0 yenen Çin, ilk çeyrek finalist oldular.

Haberin Devamı

Kanada'da sürmekte olan FİFA 2015 Dünya Kadınlar Kupası maçlarında Alman Kadın Futbol Milli Takımı ve Çin kadın milli takımı ilk çeyrek finale yükselen takımlar oldu. Ottawa’da oynanan karşılaşmada Almanya İsveç karşısında adeta gol şov yaptı. Celia Sasic ve Anja Mittag ikilisi 2015 dünya kadınlar kupasının yıldızları oldu. 19 golden 10’unu bu ikili attı. Sahada çok etkili bir oyun sergileyen Almanya 24. dakikada Anja Mittag’ın golüyle 1-0 öne geçti.

İsveç’in tek golü Sembrant’dan

Golden 12 dakika sonra İsveç savunması, yine ceza sahasına dalan Anja Mittag’ı yere indirdi. Celia Sasic, 36. dakikada peanltıyı gole çevirdi ve ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıya da Almanya etkili başladı. 78. dakikada yine Sasic takımının 3. golünü attı. İsveç’in geliştirdiği ataklardan birini iyi takip eden Sembrant, İsveç’in tek golünü attı. 88. dakikada ise Marozsan, Almanya’nın 4. golünü kaydetti. Maç 4-1 sona erdi.

BAKMADAN GEÇME!