Almanlar bu yıl tatili düşünmüyor!

Güncelleme Tarihi:

Almanlar bu yıl tatili düşünmüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2021 13:37

Almanya’da Forsa Kamuoyu araştırma şirketinin RTL/ N-tv için yaptırdığı ankete göre, Almanların yüzde 39’unun bu yıl tatil yapmayı düşünmediği ortaya çıktı. Tatil yapmayı planlayanların ise sadece yüzde 13 yurtdışı tatilini tercih ettiği anlaşıldı.

Haberin Devamı

YAZ tatili sezonu yaklaşırken Almanlar tatil konusunda çekimser. Her yıl tatillerini önceden planlayıp rezervasyon yapan Almanlar, korona salgını nedeniyle şimdilik rezervasyon yerine beklemeyi tercih ediyor. Forsa Kamuoyu araştırma şirketi tarafından RTL/N-tv adına yapılan ankete katılanların yüzde 39’u bu yıl ne baharda ne yaz aylarında tatile gitmeyi planlamadığını belirtti.

YÜZDE 40 ERKEN REZERVASYO YAPTIRDI
tatil yapmayı planlayanların ise sadece yüzde 40’ı şu ana kadar erken rezervasyon yaptırdı. Tatile gitmek isteyenlerin yüzde 27’si Almanya içinde tatil yapmayı tercih ederken yurt dışını isteyenlerin oranı ise yüzde 13 oldu. Tatil planlayanların yüzde 15’i de hem Almanya içinde hem de yurt dışında tatil yapmak istediğini söyledi. Yurt dışında tatil yapmak isteyenlerin de sadece yüzde 34’ü rezervasyon yaptığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!