23 Nisan Hazırlık Komitesi çalışmalarına hız verdi

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan Hazırlık Komitesi çalışmalarına hız verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2024 11:08

Fürth ve Erlangen kentinde faaliyet gösteren Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek, bu sene düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama programının detaylarını konuşarak çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

FÜRTH kentinde düzenlenen ve Nürnberg Başkonsolosluğu yeni Eğitim Ataşesi Mustafa İkbal’in de hazır bulunduğu 23 Nisan hazırlık komitesi toplantısına, DİTİB Fürth Derneği, Fürth Kültür Derneği, Bizim Ocak, Fürth Atatürkçüler Derneği, Fürth Türk Spor Kulübü, Turnerschaft Spor Kulübü, Türk Kültür Derneği Erlangen, Batı Trakya Derneği, Avrupa Türk İslam Birliği, Uluslararası Sanat ve Kültür Derneği, Fürth Entegrasyon ve Göç Danışma Kurulu’nun temsilcileri katıldı.

23 Nisan Hazırlık Komitesi çalışmalarına hız verdi
28 NİSAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
23 Nisan Hazırlık Komitesi adına açıklama yapan DİTİB Fürth Başkanı Refet Avcı, “Milli Bayramlarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasını her yıl olduğu gibi bu senede görkemli şekilde yapacağız. 28 Nisan 2024 Pazar günü yapılacak kutlamada, şiirler okunacak, halk oyunları ekipleri gösteri yapacak, sürpriz yarışmalar ve hediyeler yer alacak. Diğer ulusların çocuklarından bayram kutlamasında yer alarak kültürlerini sergileyecek.Tüm velilerimizin, çocuklarıyla birlikte kutlamamıza iştirak etmelerini bekliyoruz” dedi.
23 Nisan Hazırlık Komitesi çalışmalarına hız verdi
‘EN İYİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞECEK’
Nürnberg Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Mustafa İkbal da, “Velilerimiz ve çocuklarımızla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasının en iyi şekilde gerçekleşecektir” diye konuştu. Velilere de seslenen İkbal, çocukların okullarda daha başarılı olmalarına ve geleceğe güvenle bakan meslek sahibi gençler yetişmelerine yönelik veliler ve öğretmenlere büyük görevler düştüğünü belirterek “Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin çocuklarımız için yapacağı olumlu çalışmalara da gerekli desteğimiz sürekli olacaktır” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!