14 yaşında iki gencin işlediği suçları İşkence, tecavüz!

Güncelleme Tarihi:

14 yaşında iki gencin işlediği suçları İşkence, tecavüz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2023 10:27

Almanya’da eylül ayında Helmstedt bölgesindeki Königslutter köyünde 14 yaşındaki iki gencin 13 yaşındaki bir erkek çocuğuna işkence yaptıktan sonra tecavüz ettiği ortaya çıktı. 14 yaşındaki gençlerin eylemlerini de filme aldıkları ve videoyu sosyal medyada paylaştıkları belirtildi.

Haberin Devamı

KORKUNÇ olay 22 Eylül günü öğleden sonra köydeki iki katlı boş bir evde gerçekleşti. Soruşturmayı yürüten savcılık 14 yaşındaki faillerin, kendilerinden bir yaş küçük olan çocuğu önce dövdüğü, aşağıladığı, küçük düşürdüğünü belirtti. Bild’e konuşan savcı Christian Wolters, yapılan işkenceye örnek vererek, “Failler mağdur çocuğa ayakkabılarını zorla öptürdüler” dedi. Savcı, küçük çocuğun daha sonra tecavüze uğradığını kaydetti. Polisin öncelikleri arasında ise videonun yayılmasını önlemek yer alıyor. Savcılık videoyu yayanların suç işleyecekleri uyarısında bulundu. Wolters, “Videoyu yayan ve internette paylaşan herkes çocuk pornografisi yaymış olur ve kendisini kovuşturmaya tabi tutar” derken, bu kişilerin en az bir yıl hapis cezası alabileceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE DE BİR KIZI DÖVMÜŞLER
14 yaşındaki iki fail hakkında tecavüz ve yaralamaya yönelik fiziki şiddet suçlarından soruşturma yürütülüyor. Ancak iki fail de gözaltında tutulmuyor. Soruşturma sırasında şüphelilerin kurbana daha önce de şiddet yaptıkları ortaya çıktı. Savcı iki gencin Helmstedt bölge mahkemesinin çocuk mahkemesi hâkimi tarafından yargılanacağını belirtti. Her iki failin nisan ayında da 11 ve 13 yaşındaki bir arkadaşıyla birlikte okul çıkışında 13 yaşındaki bir kızı sopalarla dövdükleri iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!