Artvin'de kaybolan kişi aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Artvinde kaybolan kişi aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2018 12:08

Artvin'de kaybolan kişi aranıyor

Haberin Devamı

Adem GÜNGÖR/ ARTVİN, (DHA) -ARTVİN'de evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası Hüseyin Yılmaz (83) için arama çalışmaları sürüyor. 

Merkeze bağlı Ormanlık köyünde 27 Haziran Çarşamba günü, evinden ayrılan Alzheimer hastası Hüseyin Yılmaz'dan haber alınamıyor. 22 gündür aranan yaşlı adam için, Artvin ve Erzurum'dan gelen AFAD ekipleri ve Jandarma Kuvvetleri seferber oldu.  Arama çalışmalarına iz takip köpekleri de eşlik ediyor. Yaşlı adamı bulmak için, dere yatakları, ormanlık araziler ve köy çevresi arama kurtarma ekipleri tarafından dikkatle inceleniyor. Arama faaliyetlerinde ekiplerle birlikte hareket eden Hüseyin Yılmaz'ın yeğeni Mevlüt Alpaslan, ekiplerin çalışmalarının sürdüğünü fakat henüz bir sonuç alınamadığını söyledi. Mevlüt Alpaslan, " Köyün dışına çıkmadığı incelenen kayıtlarla kesinleşti. Unutkanlık hastalığı olduğundan dolayı, köydeki ormanlık alanda kaybolduğunu düşünüyoruz. Yanından ayrılmayan köpeği dört gün sonra eve geri döndü. Ormanda başına bir şey geldiğinden korkuyoruz. En azından başında dua edeceğimiz bir mezarı olsun istiyoruz" şeklinde konuştu.

Daha öncede hastalığı yüzünden kaybolan ve yapılan aramalar sonucunda bulunan Hüseyin Yılmaz'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!