Anaokulu öğrencileri avukat cübbesi giydi

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu öğrencileri avukat cübbesi giydi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 16:37

Anaokulu öğrencileri avukat cübbesi giydi

Haberin Devamı

ECEABAT Çocuklar Gülsün Diye Elif Osanmaz Anaokulu'nda çocuklar ile bir araya gelen Çanakkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Cem Özgider avukatlık mesleği hakkında bilgi vererek miniklere cübbe giydirdi.

Çanakkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Av. Cem Özgider, avukatlık mesleğinin ilkeleri, nasıl avukat olunduğu ve neden hukukçu olmayı tercih ettiğini Eceabat Çocuklar Gülsün Diye Elif Osanmaz Anaokulu'ndaki çocuklarla paylaştı. Yaşları küçük olmasına rağmen anlatılanları ilgiyle dinleyen minikler, sorulan sorulara da hep bir ağızdan cevap verdi. Ders sonunda avukat cübbesi giyen miniklerin birçoğu "İleride ne olacaksın?" sorusuna "Avukat" cevabını verdi.

MİNİKLERDEN YIL SONU SERGİSİ

Biga İlçesi'ndeki Gümüşçay Çocuklar Gülsün Diye Olcay Doğan Anaokulu öğrencileri de yıl boyu yaptığı eserleri sergiledi. Serginin açılışına Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, kamu kurumlarının temsilcileri ve öğretmenleri katıldı. Sergilenen eserlerin öğrencilerin ne kadar yetenekli olduğunun göstergesi olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, sergide emeği geçenleri kutladı. Okul Müdürü Esra Gürler Ergen eğitimin temeli olan okul öncesi eğitiminde çocukların zihin gelişimleri yanında el becerilerinin de geliştiğini kaydetti. Daha sonra serginin açılışını ya pan protokol üyeleri, öğrencilerin eserlerini inceledi.

Burak GEZEN - Safiye TARI GÜNER / BİGA (ÇANAKKALE), (DHA)

Fotoğraf

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!