Alacak-verecek kavgasında iki arkadaşını vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Alacak-verecek kavgasında iki arkadaşını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2022 18:30

Nürnberg’de yabancıların yoğun olduğu ve Türk işyerlerinin ağırlıkta bulunduğu Nürnberg Süd (Nürnberg Güney) bölgesinde 3 Türk arkadaş arasında pazartesi akşam saat 20.00 civarında alacak-verecek nedeniyle başlayan tartışmanın sonunda silah ortaya çıktı. Uzayan tartışma sonunda Mert Akın belinden çıkardığı silahla arkadaşları Şahan Özgür (30) ile Orhan’ı (35) vurdu. Şahan Özgür hayatını kaybederken, Orhan ise yoğun bakımda.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de adam yaralama suçundan cezaevinde bulunan Orhan, koronavirüs nedeniyle her gün polis karakoluna imza atmak şartıyla tahliye edildikten bir süre sonra Nürnberg’e geldi. Orhan ile yine Türkiye’den Nürnberg’e gelen Mert Akın ve Nürnberg doğumlu Şahan Özgür birlikte eğlence merkezi işletmeye başladı. Bir süre sonra iş yerini satan gençler arasında para paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Mert Akın nasıl temin ettiği bilinmeyen silahını Özgür Şahan’a doğrultup iki el ateş etti. Mert’in elindeki silahı almak isteyen Orhan da, silahtan çıkan kurşunla yaralandı. Arkadaşlarını vuran Mert Akın olay yerinden kaçtı.

Alacak-verecek kavgasında iki arkadaşını vurdu

Haberin Devamı

OLAY YERİNDE SİLAH BULUNDU
Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, tüm müdahalelere rağmen Şahan Özgür’ü kurtaramazken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Orhan da yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yüzlerce polisin güvenliği sağlamak için ağır silahlarla geldiği olay yerinde bir silah bulundu. Silah, olayla bağlantısı olup olmadığının araştırılması için incelemeye gönderildi. Mert Akın ise henüz yakalanamadı. Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, olayın arka planında neler olduğunun henüz bilinmediği için açıklama yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!