Tokluk sürenizi uzatın

Güncelleme Tarihi:

Tokluk sürenizi uzatın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2015 17:01

Doygun tam tahıllı ekmekler, Ramazan için biçilmiş kaftan...

Haberin Devamı

Taş fırında pişen, her damak zevkine ve bütçeye uygun Doygun tam tahıllı ekmekler, tokluk süresini uzattığı ve sağlınıza pek çok fayda sağladığından Ramazan için biçilmiş kaftan.

Yoğun tahıl sevenler için Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız ekmeği olan Doygun Tam Buğday ve Tam Çavdarlı, daha hafif lezzetleri tercih edenler içinse Doygun Tam Buğday, Çavdarlı ve Çok Tahıllı Yumuşak Ekmekler birebir. Dost Tam Buğdaylı, Çavdarlı ve Geleneksel Beyaz Köy Ekmeği ise ismi gibi sağlığınıza ve bütçenize dost… Doygun’un bir dilimi 38 kalori olan light ekmeği de formuna özen gösterenler için Ramazan sofralarının özel alternatifi.

Doygun’un tam tahıllı ekmekleri vücudun ihtiyacını karşılayan besin değerleri bakımından çok zengin. B ve E vitaminleri, protein, karbonhidrat, mineraller, Omega 3 ve Omega 6 gibi doymamış yağlar, antioksidanlar ve fitokimyasalları içerisinde barındıran Doygun tam tahıllı ekmekler, doygunluk süresini uzatıp iştah kontrolünü sağlamaya yardımcı oluyor. Mide ve sindirim sisteminin de dostu olan bu ekmekler, içerisinde yer alan rüşeym ile zararlı olduğu bilinen serbest radikalleri yok etmeye katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

Helal gıda belgeli ekmek

Ulusal ve yerel zincir marketler başta olmak üzere yaklaşık 2 bini aşkın satış noktasında ekmek severlere ulaşan Doygun ekmekler hayvansal katkı maddesi içermeyen, tamamen bitkisel içerikli ve GDO’suz ürünler olarak öne çıkıyor. Türkiye’de paketli ekmekte Helal Gıda Belgesi’ni alan ilk firma olan Doygun’un tesisi, Türkiye’nin en modern ekmek ve unlu mamul üretim tesislerinden biri olarak üretim gerçekleştiriyor.  

www. doygun.com.tr
www.facebook.com/doygunekmek
www.twitter.com/doygun_ekmek
www.ekmeksizolmaz.com
www.tambugday.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!