AVOKADOLU EKMEK DİLİMLERİ
AVOKADOLU EKMEK DİLİMLERİ TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
KURU MEYVELİ VE MÜSLİLİ KUP
MALZEMELER:
- 500 gram kaymaksız yoğurt
- 4 yemek kaşığı bal
- 150 gram kadar kuru meyveli müsli
KURU MEYVELİ VE MÜSLİLİ KUP TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
OTLU OMLET
MALZEMELER:
- 6 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı un
- 4 yemek kaşığı süt
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 demet dereotu
- 1 demet maydanoz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
OTLU OMLET TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
ZAYIFLAMAYA YARDIMCI SMOOTHİE
ZAYIFLAMAYA YARDIMCI SMOOTHİE TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
KABAKLI PANKEK
MALZEMELER:
- 2 adet kabak
- 3 çorba kaşığı zeytinyağ
- 1 adet yumurta
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 2 çorba kaşığı un
- 1 tutam maydanoz
- 1 çay bardağı beyaz peynir rendesi
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz
KABAKLI PANKEK TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
BADEMLİ GRANOLA BAR
MALZEMELER:
- 180 gram yulaf ezmesi
- 125 gram iç ceviz
- 75 gram tuzsuz iç badem
- 60 gram hindistan cevizi
- 3 çorba kaşığı esmer şeker
- 150 ml bal 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1,5 çay kaşığı vanilya
- 1/4 çay kaşığı tuz
- 50 gram karışık meyveli buğday ve pirinç gevreği
BADEMLİ GRANOLA BAR TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
KARIN DÜZLEŞTİREN SMOOTHİE
MALZEMELER:
- 1 adet orta boy muz
- 1 su bardağı badem sütü veya yağsız süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı bal
- 1 adet orta boy avokado
KARIN DÜZLEŞTİREN SMOOTHİE TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
KABAKLI OMLET
MALZEMELER:
- 4 adet orta boy
- 6 adet yumurta
- 2 baş orta boy soğan
- 3 yemek kaşığı süt
- ½ demet maydanoz veya taze fesleğen
- ¼ tatlı kaşığı küçük hindistan cevizi rendesi
- 6 yemek kaşığı parmesan peyniri rendesi
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
KABAKLI OMLET TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
ZERDEÇAL VE MISIR UNLU KREP
MALZEMELER:
- 2 su bardağı süt
- 2 su bardağı un
- 1 fincan mısır unu
- 2 adet yumurta
- 1 fincan su
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı tuz
- 200 gram pazı yaprağı
- 1 adet kuru soğan
- 300 gram peynir Karabiber
ZERDEÇAL VE MISIR UNLU KREP TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
YAĞSIZ VE ŞEKERSİZ PANKEK
MALZEMELER:
- 1 su bardağı badem sütü
- 1 su bardağı yulaf ezmesi
- 1 adet muz
YAĞSIZ VE ŞEKERSİZ PANKEK TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
ÇİKOLATALI BADEMLİ VE KİRAZLI YULAF
MALZEMELER:
- ½ bardak yulaf ezmesi
- 1 su bardağı süt (soya sütü)
- Dondurulmuş vişne, çikolata ve kahverengi şeker
- Üzerine yoğurt
- Üzerine çikolata
- Üzerine kıyılmış badem
- Üzerine taze kiraz
- Yanında kahverengi şekerli sütlü kahve
ÇİKOLATALI BADEMLİ VE KİRAZLI YULAF TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
MALZEMELER:
- Light beyaz peynir
- Light ekmek
- 4 dilim marul
- 2 adet domates
- 8 adet tuzsuz zeytin
DİYET TOST TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
ELMA, TARÇIN VE YULAFLI MUFFİN
MALZEMELER:
- 120 gram yulaf
- 240 gram un
- 60 gram keten tohumu
- 1 tatlı kaşığı karbonat
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 tatlı kaşığı toz muskat
- 1 adet çırpılmış yumurta
- 4 çorba kaşığı tereyağ
- 80 ml. elma sosu
- 60 gram şeker
- 60 gram ceviz
ELMA, TARÇIN VE YULAFLI MUFFİN TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!
[fotogaleri=3319,1363,2696]