GeriEtkinlikler Miniklere büyük sürpriz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Miniklere büyük sürpriz

Miniklere büyük sürpriz

Rolls-Royce Motor Cars, markanın merkezi West Sussex, Chichester’daki St Richard’s Hastanesi Pediatric Day Ameliyat Birimi için özel olarak ürettiği yepyeni özgün tasarımını büyük bir açılışla tanıttı.

Roll-Royce SRH olarak duyurulan bu yeni tasarım, operasyon geçirecek çocuklara hastanenin trafik işaretleriyle donanmış pediatri birimi koridorlarından geçerek ameliyathaneye kendi arabalarıyla gitme heyecanını yaşama fırsatı sunacak. Bu “ameliyathaneye kendi arabanla git” deneyimi çocuk hastaların stresini azaltmayı amaçlıyor.

Roll-Royce Motor Cars şirketin Goodwood Studio’da gerçekleşen yeni araç tanıtımında St Richard’s Hastanesi Pediatri Birimi’nden iki çocuk hastayı ağırladı, Molly Matthews ve Hari Rajyaguru. Bu özel etkinlik ayrıca, hastalara, ailelerine ve St Richard's Hastanesi'ndeki özverili ameliyat ekibine resmi teslimden önce Rolls-Royce SRH'nin nihai olarak tasdiklenmesi ve deneme sürüşünün gerçekleştirilmesi görevini üstlendi.

Miniklere büyük sürpriz

Çocuklar ve aileleri esaslı Rolls-Royce tarzına yaraşır bir misafirperverlikle ağırlandı. Alışıldık müşteri deneyimine ek olarak Molly ve Hari yeni aracı üretim merkezinde deneme fırsatı buldular. Bu alışılmışın aksine oldukça nadir şahit olunan durum genellikle yeni araçların kontrolü aşamasında sadece Roll-Royce yöneticilerinin deneyimleyebildiği ve yakın zamanda ilerleyen bir tarihte piyasaya çıkacak olan Phantom 8 için gerçekleştirilen bir ayrıcalıktır. Molly, Hari ve aileleri Roll-Royce Ghosts farkıyla özel arabalarla evlerine bırakıldı.

False