GeriEtkinlikler Minik okuyucuların renkli dünyasına yepyeni kahramanlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Minik okuyucuların renkli dünyasına yepyeni kahramanlar

Minik okuyucuların renkli dünyasına yepyeni kahramanlar

Macaron Yayınları, Rus Edebiyatı’nın en meşhur halk masallarını minik okuyucuları için kitaplaştırdı. Benzersiz sanatsal oyun hamuru tekniği ile hazırlanan seri kitaplar; Kolobok, Repka ve Teremok, hem yetişkinlerin hem de miniklerin ilgisini çekecek.

Macaron Yayınları, yeni eserleriyle kitap raflarını süslemeye devam ediyor. Küçük okuyucularını unutmayan Macaron Yayınları, miniklerin renkli dünyasına yepyeni kahramanlar kazandırdı. Rus Edebiyatı’nın en meşhur halk masalları Türkçeye çevrildi. Benzersiz sanatsal oyun hamuru tekniği ile hazırlanan seri masal kitapları; Kolobok, Repka ve Teremok hem yetişkinlerin hem de miniklerin ilgisini çekecek.
Macaron Yayınları’nın yeni masal serisi; bir bireyin gelişimin altın çağı kabul edilen 0-5 yaş grubu çocukların gelişiminde önemli rol oynayacak. Ülkemizde bilinmeyen ve tanınmayan dünya masalları ile tanışmaya ve çocuklarınızla birlikte yepyeni maceralara atılmaya hazır olun.

RENKLİ MACERALAR

Rus Halk Masalları Serisi’nin ilk kitabı Kolobok; bir ekmeğin maceralarını anlatıyor. Küçük ahşap ev Teremok isimli masal kitabında ise bir arada mutlu bir şekilde yaşayan altı yardımsever arkadaşın dostluklarını gözler önüne seriyor. Serinin son kitabı Repka ise bir turp. Masalda geçen Dedenin ektiği turp, büyüyor ve kocaman oluyor. Bakalım masalda elbirliğiyle çalışmanın getirdiği başarı hikayesi nasıl anlatılıyor!

Macaron Yayınları’ndan minik okuyucular için yayınlanan Kolobok, Repka ve Teremok isimli masal kitapları, tüm Türkiye’de kitap raflarında ve internet satışında.
      

False