GeriOyun Ve Aktiviteler KidzMondo Teknopark’ta sömestir kampı başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

KidzMondo Teknopark’ta sömestir kampı başlıyor

KidzMondo Teknopark’ta  sömestir kampı başlıyor

Sömestr tatilinde KidzMondo TeknoPark’a gelen çocuklar yeni döneme bir adım önde başlıyor.

Bu sömestir KidzMondo TeknoPark’a gelen çocuklar ister 2 gün ister 1 hafta ister sömestr boyunca arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçiriyor. Kodlama, Mobil Kodlama, 3D Tasarım ve Robot Tasarım eğitimleri ile yeni döneme bir adım önde başlıyor.

Tatilin en keyifli geçebileceği alternatifler arasında liste başında kuşkusuz KidzMondo geliyor. KidzMondo; çocukların tüm günü kaliteli geçirebilecekleri, eğlenirken öğrenecekleri ve gerçekten çok keyiflenecekleri bir çocuk şehri… Bu sömestir KidzMondo’da Teknopark Kampı da var!

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan KidzMondo’daki TeknoPark’a sömestre süresince gelen çocuklar ister 2 gün ister 1 hafta isterse de tüm tatil boyunca arkadaşlarıyla birlikte eğlenirken öğrenecek. Bilişim Garaj Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen MEB onaylı eğitimlerde 5-12 yaş arası çocuklar kodlama ve algoritmik düşünmeden robot tasarıma, 3D tasarımdan kodlamaya kadar farklı eğitimlere katılacaklar ve yeni döneme bir adım önde başlayacaklar.

KidzMondo Teknopark’ta  sömestir kampı başlıyor

KidzMondo TeknoPark’ta, çocuklar hayallerini hayata geçirmelerini sağlayacak teknolojik birikime sahip oluyor. Çocuklar, öğrendikleri bilişim yöntemleri sayesinde düşündükleri icatları tasarlayıp kendileri üretiyor. Gündelik hayatta karşılaşacakları problemleri hızlıca çözme yetkinliği kazanıyor. Hiç akla gelmemiş, beklenmeyen çözüm yolları üreterek insan hayatına olumlu ve değer katan yenilikler ortaya koyuyor. ‘Girişimci’ kişiliklerini keşfederek daha sağlıklı, kendine saygısı ve özgüveni yüksek, sorunları nasıl çözebileceğini bilen bireyler olarak yetişiyor.

KidzMondo TeknoPark MEB Onaylı Eğitim Programı:

5 – 6 yaş grubu için:

- Kodlama ve Algoritmik Düşünme: Eğitim sonunda çocuklar bilgisayar programı üretebiliyor)
- 3D Tasarım: Eğitim sonunda çocuklar gündelik hayatlarında kullanabilecekleri herhangi bir nesnenin baskısını alıp kullanabiliyorlar)
- Robot Tasarım: Eğitim sonunda çocuklar çalışan bir elektronik sistem geliştirebiliyor.

7 – 9 yaş ve 10 – 12 Yaş Grupları

- Kodlama: Eğitim sonunda çocuklar bir bilgisayar programı tasarlamanın yanı sıra birbirinden farklı bağımsız oyunlar geliştirebiliyor.
- Mobil Kodlama: Eğitim sonunda çocuklar tabletler ve akıllı cep telefonları için uygulamalar tasarlayıp kullanıma sunabiliyor.
- 3D Tasarım: Eğitim sonunda çocuklar ihtiyaçları olan nesnenin somut bir şekilde baskısını alıp kullanabiliyorlar, hatta kendi sanat eserlerini tasarlayıp üretebiliyorlar.
- Robot Tasarım: Eğitimi sonunda çocuklar elektronik devre tasarlayarak akıllı cihaz üretimine adım atıyorlar.

False