Eğlenceli ve öğretici çıkartmalı iki yeni kitap

Güncelleme Tarihi:

Eğlenceli ve öğretici çıkartmalı iki yeni kitap
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2012 16:36

İngiltere'yle aynı anda Türkiye'de!

Haberin Devamı

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları çocukların yaratıcılığını eğlenceli bir şekilde geliştirmek için tasarlanan Çıkartmalı Kitaplar Serisi’nde yepyeni üç kitap daha yayımladı. "Çıkartmalı Kıyafetleriyle Kıyafet Balosu", "Sakar Cadı Vini’nin Dinozoru" ve "Çıkartmalı Kıyafetleriyle İlginç Meslekler" adlı kitaplar İngiltere baskısıyla aynı anda raflarda yerini aldı.

Çıkartmalı Kıyafetleriyle Kıyafet Balosu

Emily Bone’un kaleme aldığı, Jo Moore’un resimlediği “Çıkartmalı Kıyafetleriyle Kıyafet Balosu” adlı kitap, çocukların farklı temalarda birçok kıyafet balosunu bir arada görme ve keşfetme fırsatı sunuyor.
Çocuklar Jo Moore’un resimlediği birbirinden renkli görselin ve 300’ün üzerinde çıkartmanın olduğu kitabı okuyarak adeta Bir Yaz Gecesi Rüyası’nın sahneleri arasında gezebilme imkanı yakalayacak.

Haberin Devamı

Yazan: Emily Bone
Resimleyen: Jo Moore
Tasarlayan: Vicky Arrowsmith

Çıkartmalı Kıyafetleriyle İlginç Meslekler

Megan Cullis’in kaleme aldığı, Emi Ordas’ın resimlediği astronotlardan dalgıçlara kadar “Çıkartmalı Kıyafetleriyle İlginç Meslekler” adlı kitap, çocukları bu kez birbirinden ilginç meslek grupların dünyasına sürüklüyor. Kitap filmlerde, belgesellerde ve romanlara konu olan meslekleri inceliyor. Çocukların hayal dünyalarına gelişmesine yardımcı olacak olan kitap aynı zamanda onların bu mesleklerde kullanılan araçları öğrenmelerine destek oluyor.

Yazan: Megan Cullis
Resimeyen: Emi Ordas

Sakar Cadı Vini’nin Dinozoru İngiltere’yle aynı anda Türkiye’de

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları çocukların yaratıcılığını eğlenceli bir şekilde geliştirmek için tasarlanan Sakar Cadı Vini Serisi’nde yepyeni bir kitap daha yayımladı. Sakar Cadı Vini’nin Dinozoru adlı kitap İngiltere baskısıyla aynı anda raflarda yerini aldı.

Valerie Thomas ve Korky Paul tarafından kaleme alınan “Sakar Cadı Vini’nin Dinozoru”, Sakar Cadı Vini ve kocaman kara kedisi Vilbur’ın müzede geçirdikleri ilginç maceralarını konu alıyor. Çocuklar kitabı okurken, Vini ve Vini’nin afacan kedisinin müzede yaşadıkları gizemli ve heyecanlı maceraya tanıklık edecek.

Haberin Devamı

Bülent Doğan’ın çevirisiyle Türkçeleştirilen kitap çocukların hayal güçlerine önemli bir katkıda bulunuyor. Ayrıca 3 yaşından büyük çocuklar için hazırlanan kitapta, birbirinden farklı rengârenk görseller yer alıyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!