AÄŸustos'ta neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

AÄŸustosta neler olacak
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 14:47

Ağustos ayında neler olacak. Hangi burcu neler bekliyor? Ünlü Astrolog Ata Nirun yazdı. <1>Astroloji

Haberin Devamı

01

KOÇ:
Rakip konumdaki kişiler sizden daha avantajlı gözükseler de kazanan siz olacaksınız. Kavgacısınız. En ufak şeyler için bile karşınızdaki kimselerle tartışmaya hazırsınız ancak zaten  hiçbir konuda da taviz verici davranmanıza gerek yok. Sevdiklerinizin sizin yakınlığınıza ihtiyaçları var fakat sizi sıkmak istemedikleri için fazla belli etmiyorlar. Bugün bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

BOÄžA:
Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz. Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir. Yaptıklarınız boşa gitmeyecek ve uygun karşılığı göreceksiniz. Bazı şeylerden de fedakarlık yapmanız gerekebilir. Evli bir insansanız ve eğer isterseniz evlilik ilişkilerinizi düzene sokmaya muktedirsiniz. Siz bir erkekseniz bugün maddi açıdan şanslısınız. Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın. Eğer siz bir kadın boğaysanız birlikte olduğunuz kişiden, bilinçaltı seviyenizde bazı önemli istekleriniz olabilir.

Haberin Devamı

Ä°KÄ°ZLER
Bir dostunuzla birlikte, müşterek  ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır. Hangi cinsiyette olursanız olun bugün kural dışı ilişkilere meyillisiniz. Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor. Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz. Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanabilirsiniz. Birçok açıdan daha az heyecanlısınız ve durum değerlendirmelerini daha iyi yapabilecek durumdasınız.

YENGEÇ
Bugün önemli fikirlerinizi birilerine anlatmak ve destek aramak gibi planlarınızdan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunabilir, dikkatleri üzerinize toplayabilir ve güzel saatler geçirebilirsiniz. Böyle bir ortamda sizden bazı işler isteyebilirler. Konuyu incelemeyi sonraya bırakmanız doğru olmaz. Kendinize güvenin ve yeni çıkan her işi sahiplenin. Yakın bir tarihte kendinizle ilgilenemeyecek kadar yoğun olacaksınız. Bu yüzden şimdiden her türlü ihtiyacınızı gözden geçirip, fazla zaman kaybetmeden bunları halletmelisiniz.

Haberin Devamı

ASLAN:
İsteklerinizi ifade etmek ve derdinizi dinletebilmek için güzel bir gün. Bazı şeyleri son anda kaçırabilirsinz. Bunda sizin bir suçunuz yok. Dolayısıyla kendinize kızmaktan vaz geçip, başka fırsatlar beklemelisiniz. Eğer siz evli ya da sürekli bir beraberliği olan bir kadın aslansanız, birlikte olduğunuz insanla aranızda bir sürtüşme yaşayabilirsiniz. Eğer, siz erkek bir aslansanız dostlarınıza ya da sosyal aktivitelerine fazla vakit ayırmanız nedeniyle bazı tatsızlıklar meydana gelebilir.  İki dostunuzun birbirlerini kırmaları mümkündür. Bundan siz de etkilenebilirsiniz.

BAÅžAK:
Önemli ve yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni aşk ilişkileri geliştirebilirsiniz. Siz bir kadın başaksanız, değişik ruhsal durumlar ve itilimler içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun, hayattaki amaç ve hedeflerinizi değiştirebilir, yenilerini de bütün gücünüzle izleyebiliirsiniz. Mümkün olduğunca egoistlikten kaçınmaya çalışmalısınız. Değişiklikler ve yolculuklar size her zamankinden daha zor gelebilirler.

Haberin Devamı

TERAZÄ°:
Bugün yeni öğrenimler, iş ilişkileri veya evlilik için iyi bir gün olabilir. Yani üzerinizdeki etkileri yönlendirmeniz ve kendiniz için pozitif hale getirmeniz de olasıdır. Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız ve bu yüzden işlerinizi gelişigüzel yapmanızdan dolayı başarısız kalmanız da mümkündür. Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz. Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir. Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz. Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

AKREP:Â
Gereksiz masraflar yapmaya uygunsunuz. Bu harcamalarınız belki kafanızı rahatlatmak için kullandığınız bir yöntem de olabilir ancak daha sonra zor durumda kalabilirsiniz. Bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir ve bu kimselerle ilgilenme zorunluluğu yüzünden iyice bunalabilirsiniz. Aşk ve evlilik ilişkilerinizde karışıklıklar, anlaşmazlıklar olabilir. İkili ilişkilerinizde küsüp içinize kapanacağınıza iletişim yoluyla problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor.

YAY:
Astrolojik olarak altında olduğunuz aşırı yumuşak etkilerden kaynaklanan bir gevşekliğe sahipsiniz ve bu da sizde değişkenlik yaratmaktadır. Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz. Çevrenizde aniden itibarınız artabilir. Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğukkanlı ve yapıcıdır.  Direnciniz yüksektir. Mutluluk ve coşkunluk hisleri içindesiniz. Bu zamanda size memnuniyet verebilecek olan bir çok olayla karşılaşmanız olasıdır. Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Haberin Devamı

OÄžLAK
Çevreniz ve sosyal ilişkileriniz sıkıcı olabilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Pozitif düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gerekiyor. Öfkeli bir yapı sergilerseniz sevdiğiniz insanları üzebilirsiniz. Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz. Ancak, bu üzücü olay sizi doğrudan ilgilendirmeyecek.

KOVA:
Gün boyunca yalnız kalmayı ve kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz ancak çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz ve etkileşiminiz de fena değil. Uzun vadeli planlar yapmaya, uzun yolculuklara ve çevreden teşvik görmeye açık olduğunuz bir zamandasınız. Çevrenizde sizi beğenen birçok kişi olabilir ancak bu kimselerle oluşturabileceğiniz bir arkadaşlığın sonradan hoşunuza gitmemesi de mümkündür.

BALIK:
Hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir gündesiniz. Kendinize çeki düzen vermelisiniz. Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz. Son zamanlardaki ilgisizliğinizden dolayı birlikte olduğunuz kimsenin iyice morali bozulmuş olabilir. Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz. Evli bir balıksanız, eşinizle beraber bir konuda karar vermeniz olasıdır. Bu karar sizi olumlu yönde etkileyecek.

02

KOÇ

İmkan bulur da günü, astrolojik etkilerin yönlendirdiği şekilde değerlendirebilirseniz, yeni kimselerle tanışabilir, hayatın zevkini çıkartabilirsiniz. Bu gezip, eğlenme durumu size bazı masraflar da açabilir fakat memnun kalacağınız için biraz harcama yapmanız da size dokunmayacaktır. Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz. Ama bugün öyle büyük bir aşk bulmaya değil, güzel bir arkadaşlık geliştirmeye açıksınız. İlerdeki hayal kırıklıklarından kurtulmak için karşı cinse olan hislerinizi iyi tartmalısınız.

BOÄžA
Bugün pek çok şey yapabilirsiniz. Zaten bugün çıkabilecek olan fırsatları bugün değerlendirmeye ve onlar hakkında karara varmaya bir açıdan da mecbursunuz çünkü yarın ve sonraki günlerde bu fırsatlar kaçabilir. Şans durumunz da sürekli değildir. Dolayısıyla bugün elinize para geçerse onu tutmasını da bilmelisiniz. Bugün bazı ödemeler yapmanız gerektiği takdirde bunlar ne olursa olsunlar son derece dikkatli davranmalısınız. Bundan başka, bugün kimseye borç para ve eşyalarınızı ödünç vermemeniz gerekiyor.

Ä°KÄ°ZLER
Hiç aklınıza gelmeyecek olan kimselerin çevrenizde dolandıklarını ve açıkça yeşil ışık yaktıklarını görmeniz olasıdır. Eğer isterseniz, evli ya da sürekli ilişki içinde olan bir kimse bile olsanız geçici maceralar yaşayabilir ve bundan da beraberliğiniz açısından zarar görmezsiniz. Bu konularda bugün oldukça girişkensiniz ve tutucu yapıda olan bir kimse bile olsanız kendinizden beklemediğiniz şeyler yapabilirsiniz. Karşı cins ilişkilerinin yanısıra sosyal ilişki ve aktivitelerinizde de beklenmedik canlanmalar olabilir.

YENGEÇ
Herşeyden önce, birçok konuda yardımcı olduğunuz bir insanın size karşı olumsuz tutumlara girdiğine şaşırmanız olasıdır. Bu kimsenin sizin farkında olmadığınız bazı şeylere kırılmış olması mümkündür fakat aynı şekilde sizin başarılarınızı çekemeyerek sonunda bilinçaltı kıskançlığını bilinç üzerine çıkartmış olaması da mümkündür. Her durumda bu konuyu fazla üzerinde durmayarak farkkında olduğunuzu belli ederek kapatabilirsiniz. Çeşitli gelişmeler, bazı planlarınızı ertelemenize ya da gecikmenize de sebep olabilir.

ASLAN
Fırsatları görüp değerlendirebilecek ve istediğiniz bir iki şeyi de elde edebileceksiniz. İşyerinizde bugün üstünüz konumunda birisi size karşı çıkabilir. Bu kimse akıllı ve tecrübeli birisi olacağı için sizi etkisi altına alarak fikirlerinizin değişmesine sebep olabilir fakat bu durum geçicidir ve kısa süre içinde haklılığınızı ortaya koyabileceksiniz. Eğer bir kimse ile işbirliği ya da ortaklık gibi bir bağlantınız varsa ya da evliyseniz, iş ortağınız veya eşinize uymanız gerekiyor.

BAÅžAK
Bugün gök cisimlerinin burcunuz üzerindeki etkileri, hayalini kurduğunuz bir durumun gerçekleşmesine de sebep olabilirler. Bununla beraber bu sıralarda başlatacağınız maceraların pek de uzun ömürlü olamayacaklarını da bilmelisiniz.  Ayrıca bu gibi konularda dikkati çekmeniz bazı kimselerin sinirlenmesine ve aleyhinizde dedikodulara neden olabilir. Herşeyi iyimserlikle karşılamalı ve söylentilere aldırış etmemelisiniz. Sindirim sisteminiz biraz zayıf olabilir, dikkat edin.

TERAZÄ°
Bugün olumlu etkilere açık hale geliyorsunuz ve busayede de dünkünden daha canlı ve çekici olacaksınız.  İşinizde de oldukça başarılısınız. Belirsiz durumda olan bir para işine çare bulmanız ve bir yükü atmanız olasıdır. Bazı iyi niyetli dostlarınızın yardımıyla büyük bir işi de çözüme ulaştırabilirsiniz.. Bu durum size şevk vererek işinizde ya da hayatınızda büyük değişiklikler yapmayı düşündürebilir.

AKREP
Tanışacağınız kimselerden bazılarıyla da ilerde dost olmanız ihtimali var. Bu yüzden yeni tanışacağınız ya da az tanıdığınız kimselerin yanında son derece ölçülü olmaya dikkat etmelisiniz ki, hakkınızda yanlış bir kanıya varmasınlar. Dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de kendinize ait şeyleri fazla ortaya dökmemektir. İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğinizi için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir. Fakat bazı şeyler de sizi yanlış tanımalarına sebep olabilir.

YAY
Bugünle sınırlı olan etkilere göre, birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz. Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz. Bunları kontrol altında tuttuğunuz takdirde fazla zarara girmezsiniz. Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var. Aynı şekilde, yeni harcamaları planlarken de hayal gücünüze fazlaca teslim olmayın ve gerçekçi angajmanlar içine girin.
 
OÄžLAK
Bazı tavizler vermeniz gerekiyorsa bunlardan  çekinmemelisiniz. Aşkta şanslı olmanız, devam etmekte olan ilişkilerinizde dikbaşlı olmanızı ve değişikliği gerektirmez çünkü bazı astrolojik etkiler sizi kendiniz için olumsuz olabilecek değişikliklere yönlendirebilir. Buyüzden sadece bugün değil devamlı olarak, değişiklik söz konusu olan durumlarda çok düşünmeniz gerekmektedir. Eğer yalnız bir insansanız o zaman karşı cins ilişkilerinde kendinizi sınırlamanız gerekmez.

KOVA
İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır. Özellikle de karşı cinsten olan kimseleri hemen etkileyebilirsiniz. Karşı cins üzerindeki etkiniz sadece iş ya da sosyal ilişkilerinizde değil karşı cins ilişkilerinde de güçlüdür. Dikkat etmeniz gereken tek şey, insanlar üzerindeki etkilerinizden dolayı gevşeyip, boş bulunmayıp, sadece gerekeni söylemenizdir. Aksi takdirde karşınızdakiler üzerindeki etkiniz hafifleyecektir.

BALIK
Bugün, bir süredir beklediğiniz bir para varsa onu alabilirsiniz. Gene sizden para bekleyen bazı kimseler varsa onlara da beklediklerini verebileceksiniz ve bu durum sizi hiç sarsmayacaktır. Sizden daha yaşlı olan bir yakınınızın sağlık sorunları olabilir. Bu durumla bir an önce ilgilenmeli ve çaresine bakmalısınız. Bu şekilde davranabilirseniz ilerde ortaya çıkabilecek olan ciddi sorunları da engellemiş olursunuz. Kendi açınızdan herhangi bir önemli sağlık sorununuz yok.

03

KOÇÂ
Bugün ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür. Bugün sizi oldukça heyacanlandıran bir öneriye para harcayabilir ya da yatırabilirsiniz. Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız. Heyecanlı maceralar ve yeni birlikteliklere açıksınız. Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir. Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

BOÄžA
Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor. Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız. Sizden haber bekleyen kimseler var. Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Bir konu üzerinde çok ciddi olarak düşündükten sonra onun verimsiz olduğuna karar verip vazgeçebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak ve bir flörte başlamanız olasıdır.

Ä°KÄ°ZLER
Siz bir erkek ikizlerseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır. Bugün genelde dostlarınızla iyi vakit geçirebilirsiniz. Yenilikler sizin için daha verimli olacaktır. Günün imkanlarını iyi kullanmaya çalışmalısınız. Yorucu ve yıpratıcı da olsa sonunda başarı sizindir. Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz. İçinizden tembellik yapmak gelebilir fakat yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

YENGEÇ
Bugün yorulmanız ve fiziksel güç sarfetmeniz gereken durumlarda olmanız mümkündür. Birisi sizin tutumlarınıza içten içe kızıyor ve ummadığınız kadar sıkıntı verebilecek şeyler yapabilir. Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir. İşinize yoğunlaşmanızdan dolayı aşk hayatınız ikinci planda kalıp, gerileyebilir. İnsanlar hakkında yargıda bulunurken de tarafsız olmaya gayret etmelisiniz. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe karşı, bir öfke birikimi olabilir.

ASLAN
Duygusal açıdan artan hassasiyetiniz nedeniyle çevrenizdeki olaylardan çok çabuk etkilenebilirsiniz. Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir. Karşı cins ilişkilerinizde aldatılmaya ya da atlatılmaya uygun bir gündesiniz. Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz. Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir. Onun gerçekten zor durumda olduğunu kabul etmelisiniz ve yardım elini uzatmalısınız. Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

BAÅžAK
Sizi uğraştıran ve gizliden gizliye korkutan konuları birisinden yardım görerek halledebileceksiniz. Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız. Yapmak istediğiniz çok önemli ve yorucu bazı şeyler çıkabilir. Kendinizi hazır tutmalısınız. Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız. Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor. Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz. Genel ilişkileriniz ve özel hayatınız hareketlenecektir. Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler. Çevrenin uyarı ve tavsiyelerine boş verecek bir günde değilsiniz. Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

TERAZÄ°
Bugün kendinize güvenin ve yeni çıkan her işi üstlenin. Siz bir kadın teraziyseniz, yeni gelişmeleri değerlendirmeli ve ciddi çalışmalara hazırlanmalısınız. Daha ılımlı olmadığınız takdirde kaybetmeniz olası olan bir kavgaya girersiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun, bugün imzalayacağınız herhangi bir anlaşma, sözleşme gibi konularda, ileride problemler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir.

AKREP
Yapmayı düşündüğünüz şeyler çok önemli değillerse bunları başka bir güne ertelemenizde fayda var. Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir. Eğer ebeveynleri ile oturan bir gençseniz, ailenizin sizden isteyeceklerine itirazsız uyarsanız, onları sevindiririrsiniz. İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz. Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz. Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

YAY
Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz. İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız. Önceden görülmesi zor olan bazı pürüzler olabilir ve zararlı çıkabilirsiniz. Karşı cinsten birisiyle uzun bir yolculuk yapmanız ve bu yolculukta fazlasıyla yakınlaşmanız mümkündür. Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler. Bunları değerlendirmelisiniz. Bozuk giden aşk, iş ve dostluk ilişkilerinizde iyiye doğru dönüş olabilir. Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız. Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda olmanız olasıdır.

OÄžLAK
Eğer siz yalnız bir oğlaksanız karşı cinsten biriyle ciddi bir ilişki içine girebilirsiniz. Aşk ve iş hayatınızda iyi haber ve gelişmeler olabilir. Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki aniden sizin için çok değerli hale gelebilir. Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor. Ancak bu kişi sizin hiç de tipiniz olmayan biri. Bu nedenle, teklife pek sıcak bakmayacaksınız. Duyduğunuz dedikoduları başkalarına anlatmanız nedeniyle bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA
Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.Yakın dost ve akrabalarınızdan bazıları sizin ilgisizliğinizden şikayetçi olabilirler. Eğer bu durum devam ederse aranızda ciddi bir soğukluk oluşabilir ve siz de bunun sebebini bile anlayamazsınız. Bugün bir fırsat yaratıp birilerinin hatırını sorarsanız durumu kurtarabilirsiniz. Mali durumunuzda olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Bu da eviniz ya da kendiniz için bazı alışverişler yapmanıza yol açabilir.

BALIK
Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir insansanız bugün  ilişkilerinizde sabırlı olmanızı gerektiren bir durumla karşılaşabilirsiniz. Önceden planlanmış bir programın gerçekleşmemesi ya da ertelenerek gerçekleşmesi gibi bir durum olabilir. Yalnız bir balıksanız olası bir plan değişikliği  yüzünden yeni biriyle tanışma şansınız ertelenebilir. Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

04

KOÇ
Genel şanssızlıklar üzerinizde çok az etkili olacaklar ve genel olarak durumun aksine para açısından oldukça şanslı bir günde olduğunuzu söylemek mümkündür. Hem güçlü kimselerin desteğini sağlayabilirsiniz hem de kimsenin yardımı olmadan, kendi gayretinizle çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Umulmadık yerlerden paralar gelebilir. Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz. Daha neşeli, canlı ve başarılı bir dönemdesiniz. Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

BOÄžA
Bugün olumlu etkiler altındasınız. Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkileriniz neşeli ve sevecendir. Eğer bugünü bir yere kapanarak ya da evde oturarak geçirmezseniz bir hayli heyecanlı ve eğlenceli bir gün yaşayacağınızı söylemek mümkündür. Herhangi bir sorununuzu halletmeniz son derece kolaydır ve ikna edici, akıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Ä°KÄ°ZLER
Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir. Bunların dışında beklediğiniz ve bir türlü gelmeyen bir haber sizi sinirlendirebilir. Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz. Size yakın olan dostlarınızla konuşarak gerilimlerinizden kurtulabilirsiniz fakat içinde olduğunuz gerilimle sevdiğiniz kimselere karşı da vurdum duymaz ya da kırıcı olabilirsiniz. Bugün önemli kimselerden ve de özellikle önemli konumlarda bulunan ya da üzerinizde otorite sahibi olan erkeklerden birşey istememelisiniz. Bu tür istekleriniz muhtemelen reddedileceklerdir.

YENGEÇ
Genel olarak bugün yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir. Görünüş ve giyiminizle de hayranlık uyandırabilirsiniz. Bu söylenenler karşı cins ilişkilerinizle ilgili de değil. Her tür ilişkiniz ve her iki cinsiyet için de geçerlidir. Karşı cins ilişkilerinize gelince, aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var. Evliyseniz ve özellikle kadınsanız eşinizin bazı tekliflerini ya da fikirlerini iyi değerlendirmeli ve o doğrultuda hareket etmelisiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa ve hangi cinsiyetten olursanız olun birlikte olduğunuz kimseyle beraber bazı yeni şeyler yapabilirsiniz.

ASLAN
Bugün bir çok konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Duygusal olarak da öfkeli ve ani patlamalara açıksınız. Fakat öte yandan, bazı güzel haberler alarak sevinebilirsiniz. Duygularınızda ani bir artış olabilir ve siz yalnız bir insansanız çevrenizde bulunan bazı kimselere ani çekimler duyabilirsiniz. Eğer siz bir kadınsanız duyacağınız çekimleri duygusal bir yakınlaşma zannederek yanılabilirsiniz.

BAÅžAK
Bugün, beklenmedik kazançlar çıkabilir. Üstlerinizden beklenmedik lutuflar görebilir ya da övgüler alabilirsiniz. Yukarda sayılan bir olumlu şeyin yanısıra karşı cins ilişkileriniz de dört dörtlüktür. Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir. İstediğiniz ya da birlikte olduğunuz bir kimse varsa o kimseden son derece sıcak bir ilgi görebilirsiniz ve eğer siz evli bir insansanız evinizde sevinçli bir olay yaşanabilir. Aile bireylerinizle hoş ilişkiler içinde olacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

TERAZÄ°
Gök cisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor. Konuştuğunuz kimseler aslında dostunuz sayılmazlar ve söylediğiniz şeyleri anında ilgili kişiye ulaştıracaklarından şüpheniz olmamalıdır. Bugün kapsamlı planlar yapmaktan ve hele bu planları yürürlüğe koymaktan şiddetle kaçınmalısınız. Yukarda belirtilenin aksine bazı kötü niyetli kimselerin size başkalarının dedikodularını getirmeleri ve sizi de o kimse hakkında kötü şeyler konuşmaya yönlendirmeleri ya da sizi ilgili kişiye düşman etmeye çalışmaları olasıdır. Bu gibi tahriklere uyarsanız sonunda zararlı çıkan siz olursunuz.

AKREP
Bugün iddialısınız ve bu iddialılığınız da pek boşuna olmayacak. Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz. Aşk hayatınızda da son derece enerjiksiniz ve eğer yeni ilişkiler arayışı içinde iseniz, hoşunuza giden kimseleri etkileme yolunda ilk adımı atmak için bulunmaz bir gün. Öte yandan, mali sorunları olan sevdiğiniz bir yakınınız sizden yardım isteyecek ve siz de ona destek olmaktan çekinmemelisiniz. Hem maddi durumunuz, hem de dostluk bağlarınız bunu gerektiriyor.

YAY
Eğer evli bir insansanız eşinizin bir düşüncesizliği sizi sinirlendirebilir. Özellikle bazı kimselerin küçük hesaplar peşinde koşmaları sizi üzebilir. Bu gibi durumlara fazla önem vermeniz gerekmez. O kimselerin değerini anlamış olursunuz. Böylece bundan sonra söz konusu kimselere daha mesafeli davranarak çevrenizden uzaklaştırırsınız olur biter. Herhangi bir sert tepki göstermenizse sadece sizi yormaktan başka işe yaramaz çünkü bu insanlar tepkilerinizi anlayabilecek yapıda değiller.

OÄžLAK
Bugün alış verişlerinizde son derece dikkatli olmalı ve herşeyi defalarca kontrol etmelisiniz. Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız. Özellikle evinizde ya da işinizde bilgisayarlarla çalışıyorsanız bir çok aksilikle karşılaşabilirsiniz. Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir. Akşam erken yatıp, her zamankinden fazla dinlenmeniz gerekiyor. Yarın düşündüğünüzden ve planladığınızdan da hareketli bir gün olacak..

KOVA
Fiziksel ve zihinsel olarak aşırı yorgunluklardan kaçınmalısınız. Eğer yalnız bir Kova iseniz, bu dönemde tanımadığınız ya da az tanıdığınız kimselerle yakınlaşmalardan da uzak durmalısınız çünkü bu yolla bulaşabilecek olan ve önemli bir durum olmasa bile başınıza iş açabilecek hastalıklara karşı son derece zayıfsınız. Bu sağlıkla ilgili zayıflıkların haricinde şansınız oldukça açık fakat bazı ani çıkan sinir bozucu olaylar da olabilir. Bunları küçük münakaşalarla atlatabilirsiniz. Eğer evli bir Kova iseniz, bugün yönetimi eşinize bırakır ve onun programına uyarsanız daha kazançlı çıkabilirsiniz.

BALIK
Bugün aşkı, yemeği, kızgınlığı, harcamayı ve kısaca herşeyi fazla abartmaya eğilim gösteriyorsunuz. Alınganlığınız da üzerinizde. Yapacağınız yolculuklarda çeşitli zorluklara açıksınız. Duygusal ilişkilerinizi de kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya meyillisiniz. Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla anlaşmanız oldukça zordur ve birisine pahalı bir hediye almak zorunda kalabilir ya da birisini lüks bir yerde ağırlayabilirsiniz. Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan da size zarar getirebilir.

05

KOÇ
İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor. Karşınızdaki kimselere yaklaşmaya çalışmanızda fayda yok. Sizin için en iyisi ilgisiz kalmaktır. Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar. Aksi takdirde yanlış değerlendirileceksiniz. Bugün kısa yolculuklarda şanssızsınız. Her türlü aksilik olabilir. Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu konuyu mümkün olduğu kadar kısa kesmeniz iyi olur. Aile içi görüşmelerde ciddi konuları tartışmaktan kaçının, bunları sonraya bırakın.

BOÄžA
Bugün hiçbirşeyi beğenmemek ve sürekli söylenmek gibi tutumlarınız olabilir. Bunun yerine elinizdekinden memnun olup, imkanlardan istifade etmeye gayret ederseniz daha kazançlı olursunuz. Bugünlerde ve belki de bugün hayatınızda önemli bir sayfa açabilecek bir teklif alabilirsiniz. Bunu kabul etmeniz sizi çok yorucu ve ağır ilerleyen durumlara sokabilir. Kısa vaadede bir sonuca ulaşmanız zordur fakat uzun vade için çok iyi olabilir.

Ä°KÄ°ZLER
Bugün unuttuğunuz bazı ufak işler başınıza bela olacak derecede büyüyebilirler. Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir. Ufak şeyleri ihmal etmez ve zamanında yaparsanız bu gibi sorunlarınız olmaz. Gökcisimlerinin konumları, sizi bugün ve yarın olumsuz etkiler altında bırakabilir. Birinci dereceden yakınınız veya bir akrabanız olan kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir. Bugün duygularınızı açabilmeniz veya anlatabilmeniz zordur.

YENGEÇ
Bugün sizi, bazı gök cisimleri olumlu, bazıları da olumsuz etkilemekte. Özellikle bozuk ya da zayıf giden sosyal ve duygusal ilişkileri düzeltmek için çok uygun bir gün fakat mesleki konularda da başarılı olabilirsiniz. Tahminen işyerinizde veya öğrenci iseniz, okulunuzda gelişen kimi olaylar size bazı psikolojik gerilimler verebilir. Özellikle kadınlarla zor anlaşabileceğiniz bir gün ve bir kadın sizi oldukça sinirlendirebilir. Alkollü içkiler ve bir tedavi ya da ağrı için alınan uyuşturucu ilaçlardan da uzak olmaya gayret etmelisiniz.

ASLAN
Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız. Şanslı olduğunuz alanı hesaba alarak hareket ederseniz teşebbüslerinizde başarılı olursunuz. Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür. Fiziksel açıdan dinç ve güçlü, duygusal açıdan zayıf olduğunuz bir gündesiniz. Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır. Karşı cins ilişkilerinizde sırf güvensizliğinizden dolayı bazı gaflar yapmanız mümkündür.

BAÅžAK
Olumlu gelişmeler ufuktadır ve her duruma hazır olmalısınız. Eğer erkekseniz bu gün fiziksel olarak ayrıca güçlüsünüz. Ayrıca birkaç gün, eğlence ve karşı cins ilişkilerinizde şanslı olacaksınız. Öte yandan, yine bugün ve yarın yolculuk ve hareketli ortamlarda bulunmaya yatkınsınız.  Bu iki gün içinde oldukça hareketli olabilirsiniz. Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür. Biraz romantikleşebilirsiniz.

TERAZÄ°
Olabilecekleri en mantıklı şekilde tahmin etmeye çalışmalı ve hazırlıklarınızı yapmalısınız. Uyanık davrandığınız takdirde başkalarından önce davranmış olursunuz. Bu sizin için son derece şanslı ve mutlu bir dönem olabilir. Bu yüzden bu günkü ve belki de önümüzdeki iki gün içindeki gelişmeleri dikkatli takip etmelisiniz. Üzerinizde bazı olumsuz etkiler var. Bugün karşı cinsin kırıcı davranışlarıyla karşılaşmanız olasıdır. Özellikle birlikte olduğunuz insanın sizi önemsemez tavırları olabilir. İhmal edildiğinizi hatta sudan şeyler için atlatıldığınızı düşünebilirsiniz. Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

AKREP
Astrolojik hareketlerin destekleyici etkileri bugün üzerinizde olacak. Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır. Bunlara dikkat ederseniz bugün zararsız ve hatta oldukça da kazançlı bir gün olabilir. Bugün gereksiz alış veriş, gereksiz masraflar ve eğer kullanma alışkanlığında iseniz alkollü içeceklere eğilimli olabilirsiniz fakat bu gibi şeylerden fazla zarar görecek yapıda değilsiniz. Tabii kararınızı bilmeniz ve aşırıya kaçmamanız şartıyla. Bazı gelişmeler sizi romantik bir yapıya da sokabilir fakat romantizmde aşırıya kaçmay›n.

YAY
Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz. Bunun dışında bugün, erkekseniz parasal, kadınsanız duygusal açıdan da hareket kazanmanız ve bu alanlarda sürpriz olaylar yaşamanız olasıdır. Yani şanslı olduğunuz alanların dışında da başarılı olabilirsiniz. Bununla beraber hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmal zorundasınız. Birlikte olduğunuz kimseye iyi duygularla bile yaklaşsanız farkında olmadan kırıcı tutumlara girebilir, sonra da onun neden bozulduğunu anlamayabilirsiniz.

OÄžLAK
Önceden göremediğiniz bu dönem sizi oldukça terletecek fakat sonuç olarak maddi ve manevi ödüller alabileceksiniz. Bugünü ve önümüzdeki birkaç günü kendinizi bir hale yola koyarak, özellikle buna yoğun şekilde odaklanarak geçirmeniz tavsiye edilir. Üzerinizdeki diğer etkenlerle de birleşince Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor. Özellikle duygusal yakaşımlarınız çok uygun karşılıklar görebilir ve bugün yeni duygusal heyecanlar yaşamanız olasıdır. Kendinizi hazırlayarak daha verimli olabilirsiniz.

KOVA
Bugün sizin gününüz değil. Fakat üzerinizde şanslı etkiler de var. Bu güzel etkiler üç-dört sürebilir. Anlaşmazlıklarınızı düzeltebilir, alışverişlerde karlı çıkabilir ve karşı cinsle daha iyi anlaşabilirsiniz. Bazı dostlarınız sizi arayabilirler. Birlikte olduğunuz kimse ile inatlaşma içine girmeniz olasıdır. Fakat onunla çok mutlu bir gün de geçirebilirsiniz. Bu sonuç da tamamen sizin yaklaşımınıza bağlı olarak gelişecektir. Alttan almanız, sorunların büyümesine engel olabilecektir.

BALIK
Astrolojik etkiler size, insanlara karşı güvensizlik hisleri vermekte. Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz. Bu tutumdan direk bir zarar görmeseniz bile birçok konuda kendinizi engelliyorsunuz. Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz. Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz. En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız. Gerilimleriniz için huzuruzlanmanız gereksiz. Bunlar sadece Astrolojik etkilerden kaynaklanmaktadır. İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

06

KOÇ
Bugün astrolojik hareketlenmeler size sebepsiz bıkkınlıklar getirebilir. Eğer yalnız yaşayan bir insansanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır. Bunu bir bahane ile reddetmek yerine ilgilenirseniz önceden göremediğiniz bazı şeyleri farkedebilirsiniz. Siz evli bir Koç iseniz, eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir. Onun istekleri şimdiki hesaplarınıza uymayabilir. Bunu kendisine akılcı bir şekilde izah ederseniz konuyu sona erdirirsiniz.

BOÄžA
Bugün üzerinizde herhangi bir olumlu ya da olumsuz etki yok. Eğer bazı şeyleri kendinize dert etmez de günü yaşamaya gayret ederseniz hoş vakit geçirebilirsiniz. Bunun yerine kafanızı taktığınız konuları düşünür ve kendinizi kuruntulara kaptırırsanız günü ziyan etmiş olursunuz. Hareketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür. Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Ä°KÄ°ZLER
Maddi sorunlar için yeni çözümler bulabilir ve harcamalarınızı, kendi isteklerinizden kısıtlama yapmadan dengeleyebileceksiniz. Bugün ayrıca alış veriş yapmaya uygunsunuz. Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır. Bu arada çoktandır istediğiniz fakat almakta tereddüt ettiğiniz birşeyi de dayanamayıp alabilirsiniz. Uzakta bulunan bir dostunuzu ziyarete gitmeniz ya da onun size gelmesi veya haberleşmeniz de olasıdır. Bu gibi durumlar size ayrıca moral verecektir. Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

YENGEÇ
Bugün canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var. Bunun dışında, bugün için uzak sayılabilecek bir yerlere gitmek gibi planlarınız varsa, ertelemelisiniz çünkü bugün yolculuk durumları sizin için iyi değildir. Karşı cins ilişkilerinde bazı karışıklıklar yaratmaya, birlikte olduğunuz kimsenin kıskançlığını tahrik etmeye uygunsunuz ki, bunu yaparsanız zararını yine siz çekersiniz.

ASLAN
Bugün yeni başlangıçlar için uygun bir gün. Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir. İnsanların acılarına karşı hassassınız. Bir süredir üzerinizde etkili olan duygularınızdaki artış ve aktiviteniz bugün de sürmektedir fakat bugün çok daha dengeli durumdasınız ve eğer yalnızsanız olumlu beraberlikler kurabilmek için gereken şansa sahipsiniz. Uzak bir yere davet edilmeniz de olasıdır. Hatta bu davet iki-üç günü de kapsayabilir. Önce kararsız kalabilirsiniz fakat kabul ettiğiniz takdirde son derece eğlenebileceğinizden şüpheniz olmasın.

BAÅžAK
Bugün kendinize bakmanız gerekiyor. Hatta herhangi bir şikayetiniz yoksa bile bunu yapmalısınız. Ağır yiyeceklerden ve içkiden uzak durmalı, vücudunuzu yıpratmamalısınız. Bugün ayrıca harcamalarınızı ölçülü tutmaya çaışmanız gerekiyor. İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz. Fakat bunu yaparsanız tabii oldukça da eğlenip, mutlu olabilirsiniz. Sadece, karar verirken ilerisini de düşünmenizi öneriyorum.

TERAZÄ°
Bugün parayla ilgili bazı yeni imkanların varlığından da haberdar olabilir ve bu doğrultuda bazı planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Karşı cins ilişkileri açısından başarılı bir döneme giriyorsunuz fakat bu konudaki başarılarınız kendi gayretlerinizle orantılıdır. Karşı cinsle olan ilişki ve başarılarınız arkadaşlık ve romantizm seviyesindedir. Bu açıdan yaklaşacağınız kimseler üzerinde son derece başarılı olabilirsiniz. Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

AKREP
Eğer değişik birşeyler yapmak isterseniz bugün önünüzde sayılamayacak kadar fazla fırsat var fakat imkan bulursanız günü hiçbirşey yapmadan tembel tembel geçirmeyi de tercih etmeniz olasıdır. Eğer kadınsanız duygusal ilişkilerinizde beklemediğiniz bir sıkıntı gerçekleşebilir. Birlikte olduğunuz erkek önceden hesapta olmayan bahanelerle bir planınızdan tek yanlı olarak vazgeçebilir. Ama eğer erkekseniz, birlikte olduğunuz kadına karşı kayıtsız tutumlara girmeniz ve erkekçe eğlenceleri tercih etmeniz mümkündür.

YAY
Gökcisimlerinin burcunuzla yumuşak açılar meydana getirecek şekildeki hareketlenmeleri, sizi,  olumsuzluklardan kurtulmanıza imkan verecek etkiler altında bırakacak. İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız. Bu yüzden, eğer isterseniz bazı anlaşmazlıkları da ortadan kaldırabilirsiniz. Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz. Bu durum gerçekleşirse tabii diğer şeylerle ilgilenmek için yeterli zamana sahip olamazsınız fakat ailenizle ilgili konularla ilgilenmekten de mutlu olacaksınız. Akşam saatlerinde, daha önceleri canınızı sıkmış olan birisine gereken cevabı verme imkanını bulacaksınız ve bu sizi rahatlatacak.

OÄžLAK
Bugün dikkatli olmanız gereken bir gün. Eğer mümkünse alış verişlerinizi günün ilk yarısında bitirmeniz daha verimli olabilir. Bunu yapamadığınız takdirde alışverişe çıkarken yanınıza dikkatli bir arkadaşınızı alabilirsiniz. Duygusal olarak kötümser bir yapıya girmeniz ve herşeyi olumsuz yanından ele almanız, çevrenize küsmeniz ve içinize kapanmanız da olasıdır. Bu gibi duygulara kapılırsanız, bununla mücadele etmeniz gerektiğini unutmayın. İçine kapanıklık sadece can sıkıntınızı arttırmaktan başka birşeye yaramaz. Bugün insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var.

KOVA
Bugün yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor. Duygusal ilişkilerinizde de yumuşak ve mutlu etkiler altındasınız. Sizi sıkan ve yardıma gerek duyduğunuz şeyler varsa onlardan kurtulmanıza ya beraber olduğunuz kimse ya da aileniz beklenmedik şekilde yardımcı olabilirler. Bu durum sizi son derece rahatlatacak ve moralinizi güçlendirecektir. Eğer yalnız bir insansanız bir arkadaşınız vasıtasıyla karşı cinsten birisi ile tanışmanız olasıdır. Bu kimse hakkında hemen karara varmamalısınız.

BALIK
Bugün üzerinizde zihinsel yorgunluk olabilir. Bu yüzden bugün zihinsel aktivite isteyen işlerden ve fiziksel yorgunluklardan uzak durmalısınız. Aslında en iyisi günün tamamını dinlenmeye ayırabilmenizdir. Bir çok açıdan şansınız açık. Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır. Karşı cins ilişkileriniz sakin ve mutluluk vericidir. Eğer yalnız bir Balık iseniz, yeni bir arkadaşlık kurabilmek için gereken fırsatlarla karşılaşabilirsiniz fakat konuya fazla asılmaya gerek görmeyip, insiyatifi karşı tarafa bırakma eğiliminde de olabilirsiniz.

07

KOÇ
Yakın bir dostunuzun yardımları sayesinde içinde bulunduğunuz zor bir durumdan kurtulmayı başaracaksınız. Bu yardım, maddi  ya da manevi bir destek olabilir. Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız. Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir. Ancak eğer yeni bir ilişkiye girmeyi  ya da çevrenizdeki insanlardan fikir danışmayı düşünüyorsanız bu insanların gerçekten tanıdığınız ve samimiyetine güvendiğiniz kişiler olmasına dikkat etmelisiniz. Bu konularda başkalarının fikirlerine aldırmayın.

BOÄžA
Kendinize yeterince zaman ayıramamaktan dolayı kafanız oldukça  yorgun düşmüş. Sorunlarınız çözümsüz değil. Sürekli destek aldığınız bir büyüğünüzün sözleri sayesinde moral kazanacak, geleceğe daha güvenle bakabileceksiniz. Bu aralar gireceğiniz bir ilişki  ister uzun, ister kısa süreli olsun,  sizi çok  mutlu edebilir ve bu kişiyle güzel anlar yaşabilirsiniz. Bu tür karşı cins ilişkileri, flört seviyesinde bile kalsalar size günlük sorunları ve kafanızı yoran diğer konuları unutturabilir.

Ä°KÄ°ZLER
Uzun süredir görüşemediğiniz ve haber alamadığınız kişilerden alacağınız pek hoş olmayan, cansıkıcı haberler nedeniyle üzülebilirsiniz. Ancak bu haberlerin asılsız ve doğru olmadığını söylemeliyiz. Her duyduğunuza inanma eğiliminde olmanız yüzünden çoğu şeyde yanılabilirsiniz. Önemli kimselerin veya yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir. Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ
Dışardan bakınca komik veya önemsiz görünen fakat sizin için üzücü olabilecek bazı şeylerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konularda insanlardan anlayış beklemeniz yersiz çünkü içinde yaşamadan anlamaları zordur. Bunun dışında genel olarak şanslı bir gününüzdesiniz. Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler çekimser kalmanızda fayda var çünkü işin devamı, başta göründüğü gibi gelmeyebilir ve pişman olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda kararı daha ileriye bırakmalısınız.

ASLAN
Eğer kadınsanız bugün bir erkeğin sizi yoğun şekilde düşündüğünü ve yanınızda olmak istediğini  bilmelisiniz. Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor. Erkekseniz, bugün hiçbir konuda şansınıza güvenmemelisiniz. Hiçbir anlam ifade etmeyen ve geçmişte kalması gereken şeyleri fazla düşünmeye ve konuya asılmaya eğiliminiz var. Aslında düşünmenizi gerektiren birşey yok. Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız. Aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir. Söz konusu kimsenin size ihtiyacı olabilir.

BAÅžAK
Temkinli olmanız gerekiyor. Çevrenizdekiler güvendiğiniz kimseler bile olsalar, bugün onlara sırlarınızı açmaktan kaçının. Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz. Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler. Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz. Yapmanız gereken şey biran önce bu konuda kafanızı rahatlatmak ve herşeyi açık açık ortaya dökmektir. Bundan pişman olmayacaksınız.

TERAZÄ°
Bugün yapacağınız en kötü şey, sert tepki göstererek varolan sorunu kestirip atmaktır. Aslında size karşı değiller ve alınmanız gereksizdir. Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz. Evet yorgunluk fazla olabilir fakat işin sonunda alacağınız tatmin size herşeyi unutturacaktır. Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz. Fazla kendinize güvenmeyin. En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz. Çevrede sizin hata yapmanızı dört gözle bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Bugün ayrıca dedikodulardan zarar görmeniz mümkündür.

AKREP
Bir  toplantıda oldukça çekici ve hoş karşı cinsten birisiyle tanışabilirsiniz. Eğer biraz girişken olabilirseniz bu kişiyle yeni bir ilişkiye girebilirsiniz çünkü aynı şeyleri o da sizin için düşünecektir. Sizin için önemli sayılabilecek ve tavsiyelerine değer verdiğiniz kişilerin sözlerini muhakkak dinlemelisiniz. Aksi vaya ısrarcı bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize, hatta içinde bulunduğunuz düzenin bozulmasına neden olabilir. Kısaca, bugün hiç bir konuda ısrarcı olmamalı, mantıklı düşünceleri kabul etmelisiniz.

YAY
Geleceğe dönük kaygılarınız nedeniyle huzurunuzu kaçırıyorsunuz. Tüm bunları bir tarafa bırakıp dinlenmeli ve bugünün tadını çıkarmaya bakmalısınız. Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz. İşinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Para açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Hoşlanmadığınız bir kişiyle aynı ortamda bulunmak ve bu kişiyle dialoğa girmek durumuna kalabilirsiniz. Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır. Bunlara karşı zekice davranmanız gerekiyor.

OÄžLAK
Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde hoş kazançlar elde edebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir. Bugün bu problemin üzerine eğildiğiniz takdirde sıkıntınızdan kurtulacaksınız. İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle kendinize  ya da yakınlarınıza ait sırlarınız varsa bunları ağzınızdan kaçırmamanız gerekiyor. Dikkatli olmalısınız.

KOVA
Bugün, yapacağınız harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir. Eğer olayların daha da büyümesini istemiyorsanız çekimser kalıp konuların fazla içine girmemelisiniz. Ne de olsa sorunların asıl kaynağı olan kişi siz değilsiniz. Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir. Bugün arkadaş çevrenizden sevdiğiniz bir kimsenin önemli bir olayı olabilir. Onu unutmamaya çalışmalısınız.

BALIK
Oldukça uyumlu ve sakin olmanızı sağlayacak olumlu astrolojik etkiler altında bulunuyorsunuz. Bu durum sizin için hoş mutlu anlar geçireceğiniz anlamına gelmekte. Çevrenizde bulunan yakın olduğunuz dostlarınızdan duyacağınız övgü dolu sözler sayesinde moraliniz bir hayli yüksek olacak. Duygusal açıdan coşkulu olduğunuz bir anda ani bir karışıklık veya gerginlikle karşılaşabilirsiniz. Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir. Eşinizle veya birlikte olduğunuz kişiyle birbirinize karşı olan sevginizde gerçek duygularınızı ortaya koyamadığınız için sorunlar yaşayabilirsiniz. Biraz daha şeffaf olun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!