Yepyeni lüks yaşam merkezi: Reway Club

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2023 10:42

Ankara’nın seçkin noktasında Hasan Yılmaz, Furkan Yılmaz, Eftal Bulut ve yabancı yatırımcılar Saad Breidy ile Aadith Sasi tarafından hizmete sokulan Reway Club’ın açılışı için geçen hafta Ankara’daydık. Ebru Şallı, Hazer Amani, Ela Rümeysa Cebeci, Prof. Dr. Gökçen Erdoğan gibi ünlü isimlerin katıldığı açılış gününde, spa, fitness ve restoran gibi lüks hizmetleri bir araya getiren, sınırlı sayıda üyeye özel hizmet vereceğini duyduğum Reway Club’ı sizler için gezdim.

Misafirlerine zarif ve prestijli bir atmosferde ayrıcalıklı bir yaşam deneyimi sunan Reway Club’da yok yok. Reway Spa ile başlayalım. Alanında uzman kişiler eşliğinde masaj ve hamam hizmetleri ile günün yorgunluğunu üzerinizden atacak, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Uzakdoğu ve yerel terapi yöntemleriyle donatılan bu mekânda sizi rahatlatıcı ve huzur verici bir deneyim bekliyor.

Yepyeni lüks yaşam merkezi: Reway Club

Eftal Bulut - Furkan Yılmaz - Ebru Şallı - Yağmur Kalyoncu - Hasan Yılmaz - Aadith Sasi - Saad Breidy

Playlist, DJ Doğuş Çabakçor’a emanet

Doğuş Çabakçor tarafından özel olarak hazırlanan müzik playlist’leri, Reway Club’ın spa, fitness ve restoran alanlarında misafirlerle buluşuyor. Bu özel seçimlerle oluşturulan playlist’ler, keyifli ve motivasyon sağlayan bir ortam sunuyor. İlk kez bir yaşam merkezi, işin müzik kısmını ele almış. Bu fikri kim düşündüyse tebrik etmek istiyorum. Müzik özellikle bu tarz kulüplerde bence en önemli detay. Doğuş da bu konuda hem Türkiye’de hem de dünyada önemli bir isim.

Yepyeni lüks yaşam merkezi: Reway Club

Hazer Amani imzalı özel menüler Reway Restoran’da

Reway Club’ı diğer yaşam merkezlerinden ayıran önemli bir detay da içinde kendine ait bir restoranının olması.

Reway Restoran’da, Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Hazer Amani’nin danışmanlığında üyeler için sağlıklı menüler ve özel lezzetler hazırlanmış.

Sınırlı üye kabulü ile özel servis sunulan bu restoranda, gurme damak zevkine hitap eden menülerle lezzete doyacaksınız. Favorim risotto ve ızgara somon. Denemenizi tavsiye ederim.

Yepyeni lüks yaşam merkezi: Reway Club

Vakko imzası

Kulüp içinde fitness ve spa bölümünde L’occitane ürünleri kullanılıyor. Özellikle sürdürülebilirlik konusunda hassas olan yöneticiler, üyelerinin temiz içerikli ürünler kullanmalarına dikkat etmiş. Tekstil ürünlerinde de Vakko ile anlaşılmış. Bornoz ve havlular Vakko imzalı. Özel bir marka tercihinizin olması durumunda yönetim sizin için istediğiniz markanın ürünlerini alıyor ve hizmetinize sunuyor.

Bodrum ve Dubai için hazırlıklar başladı

Reway Club, Ankara’da başladığı yolculuğuna yakın zamanda Türkiye’nin gözde tatil destinasyonu Bodrum ve İstanbul’da devam edecekmiş.

Reway Club yatırımcıları ve yöneticileri yakın zamanda sınırları aşıp dünyanın lüks yaşam merkezi Dubai’de de şubeler açmak için kolları sıvamış. Amaç uluslararası düzeyde seçkin bir yaşam deneyimi sunmak.

Tüm ekibi tebrik ediyorum. Sizler de Reway Club’ı daha yakından keşfetmek isterseniz @reway.club Instagram adresine bakabilirsiniz.

Yepyeni lüks yaşam merkezi: Reway Club

Yepyeni lüks yaşam merkezi: Reway Club

Yepyeni lüks yaşam merkezi: Reway Club

İlandır

BAKMADAN GEÇME!