Uludağ otelleri ile unutulmaz bir kış tatili

Güncelleme Tarihi:

Uludağ otelleri ile unutulmaz bir kış tatili
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2022 16:58

Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Uludağ, Bursa ilinin sınırları içerisinde yer alır. Özellikle kayak ve teleferik aktivitelerini seven, yerli ve yabancı turistlerin kış mevsiminde ziyaret etmeyi en çok sevdikleri lokasyonların başında gelen Uludağ, eşsiz kar manzarasıyla misafirlerini büyüler. Kışın yapılabilecek en güzel tatillerden birine hazırlanmak için Ecc Tur ayrıcalığıyla Uludağ otellerini tüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

Uludağ otellerinde yapabileceğiniz aktiviteler

Uludağ Türkiye’nin önemli turistik yerlerinden biri olmanın yanı sıra Marmara Bölgesi’nde yer alan en yüksek dağ olma özelliğine de sahiptir. Kışın yapılabilecek en eğlenceli aktivitelerin yer aldığı Bursa Uludağ otelleri, çok fazla turist çektiğinden sayı olarak bir hayli artmıştır. Kış otelleri denince akla gelen Uludağ’da her bütçeye ve zevke hitap eden otel bulmak mümkündür. Bursa’nın merkezine uzaklığı 46 kilometre olan Uludağ, her mevsim misafirlerin gözdesi olsa da en çok kış aylarında tercih edilir.

Başta kayak olmak üzere zevkinize göre kış sporu yapabilmeniz için Uludağ otelleri kayak merkezlerine bağlantılı ve Bursa’nın pek çok ilçesine dağılmış şekildedir. Tatilinizi planlarken kış sporlarınıza yönelik rotanızı kolaylıkla oluşturmak için Ecc Tur Uludağ otelleri arasından size en uygun olanları inceleyebilir ve hemen rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Uludağ otelleri rahatlığı ve hizmeti ile ön plana çıkarak misafirlerine en iyi kış tatilini geçirmeleri için donatılmıştır. Otellerin sahip olduğu zengin olanaklar, tatilinizin unutulmaz olmasını ve her sene tekrar deneyimlemek istemenizi sağlar.

Tatilinizi aktif bir şekilde geçirmeniz için Bursa Uludağ otellerinde pek çok aktivite sizi bekler. Bu aktivitelerden size uygun olanları seçerek tatilinizi tam da istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Tatilinizden en iyi verimi alabilmeniz için açık ya da kapalı yüzme havuzları, şömineli odaları, odaya kahvaltı hizmetleri size ayrıcalıklı bir tatil yaşatır. Birbirinden farklı konseptlere sahip Uludağ otelleri ister arkadaş grubuyla ister bireysel istenirse de aile ile kalınabilecek şekilde her kesime hitap edebilir.

Okulların ara tatili yaklaştığı dönemlerde Ecc Tur Uludağ otelleri sayfasını ziyaret ederek çocuklarla birlikte ailecek geçirebileceğiniz güzel bir kış tatili planlayabilirsiniz.

Uludağ otel fırsatları Ecc Tur’da sizi bekliyor

Uludağ otelleri misafirlerin tüm beklentilerine hitap edebilmek için değişik konseptlerde bulunabilir. Konaklama seçeneklerini de zenginleştiren bu durum tatillerde bu gölgenin tercih edilmesinde de büyük rol oynuyor. Rezervasyon planı yapılan otellerin fiyatları tatil dönemlerine, sunulan hizmete ve konuma göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ecc Tur ayrıcalığıyla Uludağ otel fırsatları her tatil döneminde planlamanızı kolaylaştırır.

Sahip olduğu atmosferiyle tatilinize doğal güzellikleriyle de eşlik eden Uludağ, farklı aktivitelerin yapılabilmesiyle tatil deneyiminizden en yüksek verimi almanızı sağlar. Uludağ otellerinin konseptleri tatiliniz bitene kadar ihtiyaçlarınızı cevaplayacak şekilde donatıldığı için kaliteli bir hizmet alırsınız. En çok tercih edilen konseptlerin başında kayak otelleri, her şey dahil oteller, 5 yıldızlı oteller, balayı otelleri, çocuk dostu oteller ve çevre dostu oteller gelir. İstediğiniz konsepte uygun Uludağ otelleri Ecc Tur fırsatlarıyla rezervasyon için hazır sizi bekliyor.

Uludağ kayak otelleri

Kış tatili denince akla Uludağ, Uludağ denince de elbette kayak gelir. Bu nedenle kayak otelleri Uludağ’da tatilcilerin en çok rezervasyon yaptırdığı otellerdendir. Uludağ bölgesinde kayak sporuna rağbet bu kadar fazla olunca kayak yapmak isteyenler için özel hizmetler sunan pek çok otel vardır. Uludağ tatilinizde kayak yaparak eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız kayak otellerini Ecc Tur üzerinden inceleyebilirsiniz.

Uludağ kayak otellerini hem bu sporu hobi olarak yapanlar hem de profesyonel kayak sporcuları rahatlıkla tercih edebilirler. Bu konsepte özel hizmet veren otellerde ihtiyaç duyulan kayak malzemelerini bulmak da mümkündür. Ayrıca kayak sporuna meraklı ve yeni başlayanlar için kayak eğitimi gibi aktiviteler de kayak otellerinde düzenlenmektedir.

Kış otellerinde tercih sebebini en çok ilgilendiren konu ise kayak merkezlerine olan yakınlıktır. Uludağ kayak otellerinin bu tesislere yakın olmaları sayesinde zaman kaybı yaşamadan kayak yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

Uludağ her şey dahil oteller

Uludağ otelleri ile sınırsızca bir tatil yaşamak isteyenler her şey dahil konseptli otelleri tercih edebilirler. Her şey dahil oteller sundukları hizmet içeriği bakımından oldukça üst düzey olup özellikle yemek konusunda çok avantajlıdırlar. Bu konsepti sunan bir otelde konaklarsanız yemek derdini düşünmeden tatilinizi rahat bir şekilde geçirirsiniz.

Bu konsept içerisinde paketinize dahil olmayan hizmetler de bulunabilir. Ekstra hizmetlerden de yararlanmak istiyorsanız ultra her şey dahil paketleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra hizmet duyduğunuz ihtiyaçlara özel paket seçmenize imkan tanıyan oteller de vardır. Bu sayede yalnızca ihtiyaçlarınız dahilinde ücret ödersiniz.

Ecc Tur Uludağ otelleri içinde ihtiyaçlarınıza en uygun oteli bulabilir, tatilinizi planlamak için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Uludağ 5 yıldızlı oteller

Kış tatilinizin her açıdan eksiksiz ve konaklamanızda yüksek kalitede hizmet olmasını istiyorsanız 5 yıldızlı kış otelleri beklentilerinize fazlasıyla cevap verecektir. Bir otelin sahip olabileceği en yüksek seviye olan 5 yıldıza, Uludağ otellerinin büyük bir kısmı sahiptir. Ecc Tur kış otelleri ile sizlere tüm beklentileri karşılayabilen 5 yıldızlı oteller arasından seçim yapmanıza imkan tanır. Güvenli hizmet, nefis yemekler, kusursuz oda servisi ve her daim temiz havuzlar Ecc Tur güvencesiyle sizi bekliyor.

Uludağ balayı otelleri

Yeni evli çiftler rahatlamak, uzun süre hayatlarını meşgul eden evlilik hazırlığı ve düğün telaşını üzerlerinden atmak için tatillerinde tercihlerini balayı otellerinden yana yaparlar. Uludağ balayı otelleri, Uludağ’ın muhteşem doğası ile balayı çiftlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Balayı için kış mevsimini tercih eden yeni evli çiftler kayak yaparak da balayı tatillerini daha eğlenceli hale getirebilirler.

Balayı otelleri çeşitli sürprizler yaparak misafirlerin kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini de sağlar. Balayı çiftleri için özel akşam yemekleri ve ikramlar, oda süslemeleri gibi sürprizler güzel anlara sahne olur. Balayı çiftlerinin faydalanabileceği hizmetlerin otellere göre farklılık göstermesiyle beraber sauna, fitness, hamam gibi hizmetler için balayı çiftlerine özel ayrıcalıklar tanınabilmektedir.

Uludağ otelleri ile unutulmaz bir kış tatili

Uludağ çocuk dostu oteller

Çocuklu aileler tatillerini planlarken çocukları için etkinlik alanlarının ve güzel vakit geçirebilecekleri aktivitelerin olmasına, çocuk yüzme havuzu ve aile odası gibi bölümlerin bulunmasına dikkat ederler. Bunlara ek olarak çocuklara yönelik özel güvenlik önlemlerinin de alındığı oteller çocuk dostu oteller konseptiyle hizmet vermektedir. Bebekli ailelerin bebekleri için çeşitli malzeme ve gıdalara erişimlerinde sorun yaşamamaları da bu otellerin tercih edilmesinde önemli rol oynar. Özellikle okulların yarıyıl tatiline girdiği dönemlerde ailecek güzel bir kış tatili geçirmek isteyenler Ecc Tur kış otelleri fırsatlarını takip edebilirler.

Uludağ çevre dostu oteller

Ağaç ev tipinde de tasarlanan çevre dostu oteller kış tatillerinde farklı deneyim yaşamak isteyenler için son derece idealdir. Kış otelleri konseptinde hizmet veren bu evlerin her birinde 4 ya da 5 misafir rahat bir şekilde konaklayabilmektedir. Kış mevsiminde bile sıcak ve konforlu bir konaklama sunan bu konsept ile eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz. Kış tatillerinin vazgeçilmez mekanları Uludağ otelleri Ecc Tur tarafından sunulan ayrıcalıklarla tatilcilerin rezervasyonlarını bekliyor.

Ecc Tur avantajlarıyla Uludağ otel fiyatları

Tatillerini Uludağ’da yapmak isteyenlerin en çok merak ettikleri konulardan biri de Uludağ otel fiyatlarıdır. Misafirlerine en iyi hizmeti vermek için çalışan Uludağ otellerinde kapalı ve açık yüzme havuzları, masaj odaları, jakuzi, fitness, sauna, hamam gibi hizmetlerle birlikte kayak yapmayı bilmeyenler için kayak kursu hizmetleri de sunulmaktadır. Uludağ otel fiyatları alınan bu hizmetlere göre ve odanın tipine ve tatil sezonuna göre de değişiklik gösterir.

Konumu ve kayak aktiviteleri bakımından birçoğu kış otelleri olarak hizmet veren Bursa Uludağ otelleri, kış sezonunda daha yüksek fiyatlara sahiptir. Ecc Tur avantajları ile Uludağ otel fiyatlarını daha cazip hale getirebilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatlarıyla bütçenize uygun Uludağ otelleri için sayfamızı inceleyebilir hem zevkinize hitap eden hem de ekonomik fiyat aralıklarında olan bir oteli hemen bulabilirsiniz.

Evliliklerini kış döneminde gerçekleştirmiş çiftler için balayı konseptli oteller kışın da harika bir balayı tatili sunarken kayak yapmayı bilmeyen misafirler de kış tatillerinde güzel manzara eşliğinde kar yürüyüşlerini yapabilirler. Gündüzleri yürüyüşün ya da kayak keyfinin ardından akşamları yemeğinizi dünya mutfaklarının en lezzetli yemeklerinin çıktığı restoranlarında yiyebilir gece de şömine başında sıcak ve huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Şehirdeki karmaşanın ardından sakin ve huzurlu bir kış tatili için Bursa Uludağ otellerinde her bütçeye uygun tatil fırsatı yakalayabileceğinizi unutmayın.

Uludağ otellerinde ayak ve teleferik turu

Yılın önemli bir kısmının bembeyaz olduğu Uludağ’da kar sevenlerin yapabileceği kayak ve teleferik turu tatilin en eğlenceli anlarını oluşturur. Yıl boyu sıcak bölgelerde yaşayanlar için Uludağ otellerinde tatil yapmak farklı ve güzel bir deneyim olacaktır. Ecc Tur kış otelleri unutulmaz bir kış tatili için en uygun seçimi yapmanıza yardımcı olur.

Kayak dendiği zaman akla Uludağ gelmesi boşuna değildir. Kayak sporunu profesyonel olarak yapanlar, yalnızca hobi olarak yapanlar ve ilk defa yapacak olanlar tercihlerinde Uludağ otellerine ilk sırada yer verirler. Uludağ kayak otelleri kayak yapmak isteyen misafirlerine özel hizmetler sunmaktadır. Kayak yapma hakkında eğitimler de veren bu otellerde kayak malzemeleri de kolaylıkla bulunabilir.

Kayak yapmak için ihtiyacınız olan en önemli unsur ise kayak pistidir. Uludağ kayak otelleri bu konuda da avantajlıdır çünkü en önemli kayak pistlerine yakın konumdadırlar. Kış tatilinin en önemli aktivitesi olan kayak, dünya genelinde çok fazla tutkununun da olduğu bir olimpiyat sporudur. Uludağ kış otelleri bu önemli sporu profesyonel olarak yapan sporculara da ev sahipliği yapmaktadır.

Siz de bu sporu hobi olarak yapanlardansanız ülkemizin en iyi kayak pistlerinin Uludağ’da olduğunu unutmayın. Kayak yapmayı ilk kez deneyecekler için de son derece uygun olan Uludağ, bölgedeki Uludağ kış otellerinde amatör kayak sporcularına eğitimler de verilmektedir.

Uludağ tatilinizde mutlaka denemeniz gereken bir diğer aktivite teleferik turudur. Ülkemizde teleferik hizmeti ilk olarak Uludağ’da başlamıştır. Tarihi bir yanı da olan, 1963 yılında kurulan bu teleferik tatilinize tarihi bir hava da katarak farklı bir deneyim sunar. Teleferiğin bir diğer özelliği ise yolculuk mesafesidir.

Toplam 9 bin metrelik yolculuk mesafesine sahip teleferikle 20 dakika süren unutulmaz bir seyahat deneyimleyebilirsiniz. Teleferiğin başlangıç noktasındaki rakım 374 metre, bitiş noktasındaki rakım ise 1634 metredir. Uludağ otellerinde yapacağınız tatilinizi bu benzersiz teleferik turunu yapmadan bitirmemelisiniz. Teleferik turu sırasında muhteşem Uludağ manzarasıyla birlikte Bursa şehrinin manzarasını da izleyebilirsiniz.

Siz de hemen harika anılar biriktireceğiniz bir kış tatili için Ecc Tur Uludağ otelleri içerisinde yer alan en iyi otelleri inceleyerek tatilinizi planlamaya başlayın.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!