Tüketiciler evlerinin baristası olmayı çok sevdi

Güncelleme Tarihi:

Tüketiciler evlerinin baristası olmayı çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2023 15:22

Geçtiğimiz dönemde Philips Ev Aletleri, yeni bir kurumsal yolculuğa çıkarak global çapta şirket adımızı Versuni olarak değiştirdi. “Evleri, Yuvaya Dönüştürüyoruz” misyonumuza paralel olarak belirlenen Versuni ismi ile aslında güçlü bir konsepte yeni bir yorum getiriyoruz – EVREN. Adımız aynı zamanda UNIVERSAL kelimesine de referans veriyor. Çünkü nerede yaşarsak yaşayalım, hepimiz kendimizi ait hissedebileceğimiz bir alana ihtiyaç duyuyoruz.

Tüketicilerin evlerini yuvaya dönüştürürken günlük alışkanlıklarını da önemsiyor ve ürünlerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz. Kahve de dünya genelinde milyonlarca insan için vazgeçilmez bir rutin. Sıcak bir fincan kahve, sabahın erken saatlerinde güne enerji dolu bir başlangıç yapmanın ve arkadaşlarla yapılan keyifli sohbetlerin sembolü… Öte yandan sürekli değişen ekonomik standartlar ile tüketiciler evde kahve zincirlerinde içilen kahvenin kalitesini ve çeşitliliğini aratmayacak çözümlere odaklanmaya başladı.

Biz de Versuni’de tüketicilerimizin değişen taleplerini karşılamak ve sınıfının en iyi ürünlerini sunabilmek için teknolojinin gücünü kullanıyor, evdeki yaşamı daha keyifli bir hale getiriyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına odaklanan bir marka olarak, mükemmel kahve deneyimini evlerine taşırken kahve tutkunlarının heyecanını harekete geçiriyor, onlara “kendi evinin baristası” olma fırsatını sunuyoruz.

Tüketiciler evlerinin baristası olmayı çok sevdi

“Espresso Makineleri Kategorisini 2,5 kat büyüttük”

Dünyanın önde gelen küçük ev aletleri şirketlerinden biri olarak en büyük önceliğimiz her zaman tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi teknolojiler üretmek. Bu doğrultuda da ihtiyaçlara uygun çözümler sunarak espresso makineleri kategorisinin öncü ve lider markası haline geldik. Espresso makineleri pazarına getirdiğimiz olumlu etki ile pazarın 2,5 kat büyümesini sağladık ve markamız için de rekor bir büyüme yaşadık. Gelecek vizyonumuz ise daha fazla haneye ulaşarak herkese “evinin baristası olma” imkanını sunmak. Ürünlerimize verilen olumlu geri bildirimlerin ödüller ile taçlandığını görmekten de ayrıca mutluluk duyuyoruz. Son dönem raporlarına göre, Türkiye’deki espresso makinesi pazarında “Philips LatteGo Espresso Makinesi” ürünümüz tüketicilerin verdikleri oylarla YILIN SEÇİLMİŞ ÜRÜNÜ oldu.

Tüketiciler evlerinin baristası olmayı çok sevdi

Değişen tüketici ihtiyaçlarına yanıt veren espresso makineleri

Tüketiciler alıştıkları lezzetli ve nitelikli kahveleri günün her saatinde kendi evlerinde de deneyimlemek istiyorlar. Öte yandan tüketiciler evlerinde arzuladıkları kahve keyfine ulaşabilmek için nitelikli kahve makinelerini tercih etmeliler. Biz de Versuni olarak tüketicilerimizi memnun etmek için onların ihtiyaçlarını dinliyor ve ürünlerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz. Tüketicilerin memnun kaldıkları ürünlerin başında ise Philips LatteGO 5400 geliyor. LatteGO serisindeki bu tam otomatik espresso makinemiz sert bir espresso’dan hafif bir cappuccino’ya kadar 12 farklı kahveyi kişisel zevkinize uygun olarak hazırlıyor. Dayanıklı seramik öğütücüleriyle kahve çekirdeklerinden en iyi aroma ve lezzeti çıkarırken, siklonik köpürtme teknolojisi sayesinde de mümkün olan en yumuşak süt köpüğünü deneyimlemenizi sağlıyor. Sezgisel dokunmatik ekrana sahip Philips LatteGo 5400 sertlik, sıcaklık veya süt miktarı gibi kişisel damak zevklerinin kaydedilmesine de olanak veriyor. Tüketicilerimize evde kendi favori kahvelerini yaratma imkanını sunarak her bardak kahvenin bir barista dokunuşuna dönüşmesi de bizlere gurur veriyor.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!