Optimas’tan bir ilk: Full Service Provider hizmeti Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Optimas’tan bir ilk: Full Service Provider hizmeti Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2022 15:21

Küresel bir endüstriyel üretici, distribütör ve hizmet sağlayıcısı olan dünya genelinde yerleşik 60’tan fazla dağıtım merkezinden her yıl 10 milyarı aşkın komponent dağıtımı yapan, Amerika, İngiltere, Meksika, Japonya, Çin gibi stratejik bölgelerde hizmet veren Optimas, Full Service Provider hizmetini de Türkiye’ye getirerek bir ilke imza attı.

FULL SERVİCE PROVIDER (FSP) NEDİR?

Parça ve mühendislik dışında lojistik desteği, stok&envanter yönetimi, JIT, proses iyileştirme, parça tasarım ve geliştirme, test yöntemleri ve paketleme sistemleri konularında müşterilerine global olarak destek sağlıyor.

SEKİZ ÜLKEDE HİZMET AĞI 2021’DE 800 MİLYON DOLAR CİRO

Türkiye’de 2005 yılından itibaren faaliyet gösteren Optimas, özellikle Pandemiyle beraber doğan ihtiyaçları en hızlı şekilde karşılayıp, müşterilerine ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etti. 2021 yılında toplamda 800 milyon dolar ciroya ulaştı. Optimas’ın müşterileri arasında tanınmış küresel otomotiv ve endüstriyel markaların yanı sıra bunların doğrudan tedarikçileri ve başka piyasalara iş yapan işletmeler yer alıyor. Tasarım ve lojistik uzmanlığı sunulması müşteriler için büyük bir önem taşırken birinci öncelik parça portföyünü her müşterinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde sürekli olarak genişletmeyi amaçlıyor.

Otomotiv sektörü başta olmak üzere, beyaz eşya, ağır makina sanayii ve traktör endüstrilerinde hizmet veriyor.

TEDARİK ZİNCİRİNİ YÖNETİP MALİYETLERİ AZALTARAK ŞİRKETLERİ BÜYÜTÜYOR

9,1 milyar ürün, 4000 küresel tedarikçi ve 1 milyardan fazla yıllık parça üretimi kapasitesine ulaşan şirket ağırlık ve yükseklikten tasarruf sağlayan çözümleri de içeren yenilikçi diş açma ve tahrik çözümleri için tanınmış markalarla da ortaklıklar kuruyor.

EN PRESTİJLİ ENDÜSTRİYEL TEDARİKÇİLER LİSTESİNDE 21'İNCİ SIRADA
Sektördeki en iyi uygulamalara olan bağlılıkla, kapsamlı dağıtım merkezleri, kalite laboratuvarları, üretim tesisleri, geniş bir ürün yelpazesi ve güvenilir kaliteli tedarikçiler ağı ile müşterilerinin operasyonlarını geliştiren Optimas, geniş sektör yelpazesinde beş binden fazla müşteriyle kurduğu başarılı ortaklık yapısı ile onların bireysel ihtiyaçlarını anlayarak ortaya çıkan taleplere hızla cevap veriyor.

Optimas, şirketler için özel üretim parçaları da ortaya çıkarırken, en prestijli endüstriyel  tedarikçiler listesi BIG 50’de (ABD'deki prestijli endüstriyel tedarikçiler listesi) 21. sırada yer aldı.

TUTKU, ÖZVERİ, GENİŞ HİZMET AĞI, VERİMLİLİK VE KARARLILIK

Optimas’tan bir ilk: Full Service Provider hizmeti Türkiye’de

OPTIMAS CEO International Mike Tuffy: En büyük farkımız tutkulu, özverili ve hizmet odaklı ekiplerimiz. Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, ekiplerimiz ve topluluklarımızla ilişki kurduğumuzda bu değerleri somutlaştırıyoruz.

OPTIMAS International Başkan Yardımcısı (VP) David Kessler: Sektördeki en iyi uygulamalara olan bağlılığımızla, kapsamlı dağıtım merkezleri, kalite laboratuvarları, üretim tesisleri, geniş bir ürün yelpazesi ve güvenilir kaliteli tedarikçiler ağı ile müşterilerimizin operasyonlarını geliştiriyoruz.

OPTIMAS Türkiye Genel Müdürü Barbaros Güvenir: Müşterilerimizin işini büyütmek, maliyetleri azaltmak için ileri teknolojiden faydalanıyoruz. Derin üretim ağımızla sürekli iyileştirme ve yönetimi yapıyoruz. Başka bir deyişle, müşterilerimizin operasyonlarınının her alanında üretken ve karlı olmalarını sağlıyoruz.

İlandır

BAKMADAN GEÇME!