Online Sağlık - Sağlığınıza ve Zamanınıza Değer Katın

Güncelleme Tarihi:

Online Sağlık - Sağlığınıza ve Zamanınıza Değer Katın
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2024 15:11

2019 yılında Covid-19 pandemisiyle birlikte hayatımızın birçok alanında değişiklikler yaşandı. Bu alanlar arasında en büyük yeniliklerden biri sağlık alanında gerçekleşti. Hastane ortamlarının enfeksiyona açık olması nedeniyle hastalar, hastaneye gitmeden doktor görüşü almak istediler. Bu ihtiyacı karşılayabilmek adına sağlıkta büyük bir dijital dönüşüm başladı. İhtiyacın bir sonucu olarak ortaya çıkan bu gelişme zamanla günlük yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi ve doktorlara her an her yerden ulaşabileceğimiz bir uygulamayı hayata geçirdi. Şimdi bu uygulamayı daha yakından tanıyalım.

Her An Her Yerde, Randevusuz Online Doktorla Görüşme İmkanı

Sağlığınızla ilgili herhangi bir şikayetiniz olduğunda, doğru bilgi kaynaklarını bulmak için interneti tarayıp zaman kaybetmek yerine doğrudan bir doktora ulaşarak çözüm bulmak artık mümkün. Günlük yaşamımızda işte, evde, tatilde, kısacası hayatın her anında bir doktora ihtiyacımız olabilir. Elra - Online Sağlık Uygulaması ile randevu almanıza gerek kalmadan, internet erişiminin olduğu her yerden anında bir doktora bağlanabilirsiniz. 

Tek Bir Hizmete Odaklanmak

Son beş yılın verilerine göre her 10 doktor başvurusundan 6'sının Birinci Basamak Sağlık Hizmetlerine yönelik olduğu görülmektedir. Bu bilgiler ışığında, Elra kaliteli bir hizmet sunmayı ve yaşamı kolaylaştırmayı misyon haline getirerek tek bir alanda uzmanlaşmıştır. Elra - Online Sağlık uygulamasında yer alan doktorlar sadece bu platformda hizmet vermektedir ve odak noktası online muayenenizi eksiksiz bir biçimde gerçekleştirmektir. Elra - Online Sağlık Uygulaması sayesinde kalabalıklar arasında kaybolmadan, kaliteli sağlık “hizmetine” erişebilirsiniz.

SGK Onaylı E-Reçete

Online Sağlık Hizmeti kullanarak sürekli kullanmak zorunda olduğunuz raporlu ilaçlarınızı ve doktorlarla gerçekleştirdiğiniz muayene sonrası uygun görülen ilaçları eczanenizden almak artık çok kolay. Elra - Online Sağlık Uygulaması ile yazılan SGK onaylı e-reçetenizle tedavinize zaman kaybetmeden başlayabilirsiniz. 

Sağlık Bakanlığı Onaylı Uygulama

Sağlık verilerinin gizliliği büyük önem arz etmektedir. Bu sebepten dolayı Sağlık Bakanlığı, online sağlık hizmetlerinin sağlık sunumunu sağlamak için gerekli olan belge ve sertifikasyonları zorunlu kılmaktadır ve onay vermemiş olduğu uygulamaların bu hizmeti sunmasını yasaklamıştır. Elra - Online Sağlık Uygulaması, Sağlık Bakanlığı USBS entegrasyonunu sağlamış olup, tüm kalite ve kontrol belgelerine sahiptir. Elra - Online Sağlık Platformu ile güvenli sağlık hizmetlerine hemen erişin. 

Daha iyi bir dünya için Elra ile sağlığınıza bağlanın

Elra, online sağlık hizmeti sunarak çevre temizliğine önemli katkılar sağlar. Geleneksel sağlık hizmetlerinde kullanılan kağıt ve diğer kaynakların tüketimi azaltılarak çevreye duyarlı bir yaklaşım benimsenir. Ayrıca, Elra'nın sunduğu hizmet, kullanıcıların zamanını verimli bir şekilde yönetmelerine olanak tanır. Bu da kullanıcılara daha fazla zaman kazandırır ve günlük yaşamlarını daha etkili bir şekilde yönetmelerini sağlar. Elra'nın sağladığı hizmet, kaliteli ve güvenli bir deneyim sunar. Sağlık verilerinin gizliliği ve güvenliği, modern teknoloji ve sıkı güvenlik protokolleri ile korunur, böylece kullanıcılar sağlık hizmetlerinden endişe duymadan yararlanabilirler. Elra, çevreye duyarlı, zaman tasarrufu sağlayan, kaliteli ve güvenli bir sağlık hizmeti sunarak kullanıcılar için kapsamlı bir çözüm sunar.

https://elrasaglik.com/

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!