MSI Stealth GS77 incelemesi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2023 17:33

Gündüz yoğun tempoda çalışan akşam da oyun oynayarak günün yorgunluğunu atmayı seven biriyseniz yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyacınız var demektir. Bu ihtiyacınızı karşılamak isteyen MSI Stealth GS77, ince tasarımına ek olarak yüksek performans vaad ediyor. Bu makalemizde MSI Stealth GS77’yi hem dış tasarım hem de performans bakımından inceleyeceğiz.

Güçlendirilmiş alaşımlı menteşeler sağlam olmasıyla birlikte sıradışı bir tasarıma da sahip. Metal alaşımlı kasası kalite hissiyatını en üst seviyede hissetmenizi sağlıyor. Stealth GS77 sadece iki santim kalınlığında dolayısıyla oldukça ince olarak nitelendireceğimiz bir gaming laptop. Buna rağmen en üst seviye donanımları içerisinde barındırıyor. 

14 çekirdekli mimarisi sayesinde önceki nesle göre %45 ‘e varan daha yüksek performans sunan 12. Nesil INTEL Core İ7 işlemciye ve NVIDIA GEFORCE RTX 3080 Ti ekran kartına sahiptir. 17.3” ebadındaki 4K, 120Hz gaming ekranı, bu güçlü donanımla tam uyumlu çalışıyor. Gen4 uyumlu M.2 SSD ile yüksek veri aktarım hızları sunuyor. Stealth GS77 ‘nin içerisindeki bileşenler 2 fanlı ve 6 ısı borulu gelişmiş bir soğutma sistemi ile soğutuluyor. 

Steelseries imzalı klavyesi görselliği ve yazılım yetenekleri sayesinde oyuncuların beğenisini kazanıyor. Thunderbolt 4 desteği ile en gelişmiş bağlantı seçenekleri elinizin altında. Cihaz ayrıca uçaklarda izin verilen maksimum sınır olan 99.9Whr bataryaya sahip. Bu aynı zamanda yüksek bir değer olduğu için de mümkün olan en uzun sürede bataryalı kullanım deneyimi sunuyor. 

DYNAUDIO imzalı 6 hoparlörlü ses sistemi ile en üst seviye ses deneyimini de bu notebook ile yaşayabilirsiniz. Stealth GS77 çoklu monitör kullanımını da destekler. Böylece çalışma alanınızı dilediğiniz gibi genişletebilirsiniz. 

Yüksek kaliteli Infrared Full HD webcam’i kapatıp açmak için harici tuşu kullanabilirsiniz. Böylece kullanmadığınız zamanlarda kameranın kapalı olduğundan tamamen emin olabilirsiniz. 

Sadece MSI notebooklara özel MSI Center yazılımı ile cihazınızın donanımını en iyi şekilde kontrol edebilirsiniz. Farklı kullanım senaryolarına göre özelleştirebilirsiniz. 

Kaliteli tasarımı ve üst seviye donanımıyla Stealth GS77’yi birçok açıdan inceledik. Kısaca, birden fazla beklentiyi karşılayabilecek seviyede bir laptop diyebiliriz. Size hem iş hem özel kullanımda uzun yıllar yol arkadaşlığı edebilecektir.

Fiyat bilgisi için TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!