Maruderm Academy de ünlü konuklar eşliğinde güzellik sohbetleri devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Maruderm Academy de ünlü konuklar eşliğinde güzellik sohbetleri devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2024 10:00

Maruderm Academy stüdyosunda ünlü konuklarımız ile güzellik ve bakım sohbetlerimiz devam ediyor. Her hafta yayın sonrası bizleri bir numaraya taşıyan takipçilerimize teşekkür etmek istiyoruz.

Sizler için yine dopdolu bir içerik hazırladık. Bu haftanın konukları 2 milyon takipçili hesabıyla hayatlarımıza konuk olan, düşündüren, eğlendiren içeriklerle fark yaratan The Bacım lakabıyla Şebnem İnan ve Türkiye’nin değerli hekimlerinden Dr. Handan Yavuz. Bir de tabi Arthur. Şebnem’in biricik dostu. Ee Maruderm ürünleri vegan ve hayvan dostu olunca stüdyomuzda biricik dostlarımızı da ağırlıyoruz.

Bu hafta güzellik ve bakım dünyasının kapılarını birlikte aralarken özellikle saç bakımını mercek altına aldık. Cilt ve vücut bakımı kadar önemli saçlarımız da. Şampuan seçerken nelere dikkat edilmeli, saç bakım maskeleri neden önemli, son zamanlarda bakım rutinlerimize giren ısı koruyucu saç spreylerinin önemi gibi başlıkları yayında konuklarımla konuştuk. Mevsime göre saç bakımı yapmamız gerektiğini, saçlarımızı sıkı topladığımızda dökülmeye neden olduğunu  ve özellikle tarama sırasında saçı uçtan köklere doğru tarama yapılacağını Dr. Handan Yavuz’dan dinledik.

Takipçi sayısı ve popülerliğine (organik takipçi tabii) rağmen mütevazı duruşu ile kalbimizi fetheden Şebnem İnan’ın, o beğendiğiniz içerikleri sizle buluşturana kadar yaşadığı süreci, gece gündüz çalışma anlarını dinlerken bir kez daha başarının tesadüf olmadığını gördüm. Kıskanç mısın diye sordum Şebnem’e iş hayatında kimseyi kıskanmadığını imrendiğini, keşke bu işi beraber yapsaydık dediği isimlerin olduğunu sizler için anlattı.

Yayında sizler için Maruderm ürünlerini de denedik. Seveceğinizi düşündüğümüz ürünlere ürünlere ulaşmak isterseniz linkimizi aşağı bırakıyoruz.

https://www.maruderm.com

 

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!