K-Beauty efsanesi Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

K-Beauty efsanesi Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2023 15:03

Hanskin hikayesine Türkiye’de devam ediyor…

 

Dünyanın takip ettiği biyoteknoloji şirketi Celltrion Healthcare’in kozmetik dünyasındaki kolu Hanskin’i Türkiye’ye tanıttığımız için çok mutluyuz! Orijinal K-beauty markalarından biri olan Hanskin, yüksek kaliteli formüllerden oluşan lüks ürünleriyle cilt bakımı alanında kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunuyor. Benzersiz ürünleriyle güzelliğinize güzellik katan Hanskin, gücünü K-Beauty felsefesinden ve Celltrion Healthcare’in çığır açan bilimsel çalışmalarından alıyor. 

Güney Kore’nin dünya çapında tanınmış biyofarmasötik şirket olan Celltrion Healthcare’in cilt bakımında devrim yaratan markası Hanskin, ödüllü ürünleriyle artık Türkiye’de. Cilt bakımına farklı bir yaklaşım sunan Hanskin doğal, sade ve ustalıkla tasarlanan lüks formülleri ile cildinizin ihtiyaç duyduğu nazik bakımı vadediyor. Yeni yıl fırsatlarına özel avantajlı fiyatlarla Hanskin’in benzersiz ürünlerini cilt bakımı rutininize katın.

K-Beauty efsanesi Türkiye’de

“Dünyanın biyolojik geçmişini yeniden yazma” misyonuyla çalışan Celltrion Healthcare, sağlıklı bir geleceğin hayaliyle çalışmalarını sürdürüyor. Cildiniz için daima en iyisini istiyor, cilt sağlığını önemsiyor. Bilim destekli, doğal ve lüks formüllerle cilt bakımına farklı bir yaklaşım sunuyor. Biyoteknoloji alanında küresel bir lider olan Celltrion Healthcare bünyesindeki Hanskin, cilt bakımının gizemini çözerek cildiniz için akıllı çözümler üretiyor.

Cilt Bakımında Çığır Açan Lüks Formüller

 Kore ve dünya ilaç endüstrisinde öncü bir güç olan Celltrion Healthcare, dünyanın ilk "antikor biyobenzerini" piyasaya sürerek, herkesin imkansız olarak gördüğü bir işi başardı. Küresel biyofarmasötik şirket olarak büyümesini sürdüren Celltrion Healthcare, başta sağlık ve kozmetik olmak üzere çok sayıda keşfedilmemiş alana öncülük etti. Geliştirdiği ürünler 120'den fazla ülkeyi kapsayan geniş bir küresel ağ aracılığıyla dağıtılıyor. Son teknolojiye sahip tesislerde büyük bir özenle hazırlanan formüller hem sağlık hem de kozmetik alanında büyük başarıya ulaştı.

K-Beauty efsanesi Türkiye’de

Bilimsel Güzellik 

Hanskin tarzı cilt bakımına adım attığınız an farkını hissedeceksiniz. Teknoloji odaklı üretim ve bilimin öncülüğünde 2001 yılında başlayan bu macerada cilt bakımının gizemini çözdük. Mükemmeli hak eden cildiniz için ürünlerimizde K-Beauty felsefesini takip ediyoruz; Temiz içerik, temiz cilt…

K-Beauty efsanesi Türkiye’de

Celltrion Healthcare gücüyle oluşturulan, doğal ve temiz formüllerle cildinize sağlıklı bir ışıltı katmayı hedefleyen Hanskin, doğadan ilham alan formüllerle cildinizi en iyi haline getirmek için durmadan çalışıyor. Sağlıklı ve ışıltılı bir cilt için doğal, güvenli ve bilimsel içeriklerle formüle edilen cilt bakım ürünlerimiz dermatolojik olarak test edilir, paraben, alkol, sülfat, parfüm ve boya içermez. Cilt bakımı rutininize yeni bir soluk katmak için vakit kaybetmeyin…

Hanskin’in Yolculuğu 

2017 yılında ABD kozmetik pazarına giren markamız, 2018 yılında ise Birleşik Krallık, İspanya, Hollanda ve Tayvan’a açıldı. 

Hanskin’in durdurulamaz yükselişi 2019’da da devam etti. Markamız, ABD’nin en büyük markalarından biri olan ULTA Beauty, Soko Glam ve Amazon platformlarında yerini aldı. 

Hanskin, yaklaşık 20 yıldır dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için devrim niteliğinde cilt bakım çözümleri üretiyor. Hanskin, Türkiye'deki yolculuğuna 2023 yılında başladı.

K-Beauty efsanesi Türkiye’de

Ödüllü Ürünler

  • Hanskin Vitamin C Glow Mask-C Vitaminli Aydınlatıcı Maske (Siyah Nokta/Akne Karşıtı/Nemlendirici)
  • Hanskin Pore Cleansing Oil PHA-Hassas ve Toleranssız Ciltler/Gözenek ve Makyaj Temizleme Yağı
  • Hanskin Pore Cleansing Oil BHA – Karma ve Yağlı Ciltler İçin Gözenek / Makyaj Temizleme Yağı
  • Hanskin Hyalorun Skin Essence–Hyalorunik Asit İçeren Nemlendirici Tonik(Tüm Cilt Tipleri İçin)
  • Hanskin Hyaluron Moisture Cream –Hyaluron Nemlendirici Krem (Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur)

 İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!