Birçok sosyal medya fenomeni aynı etkinlikte bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Birçok sosyal medya fenomeni aynı etkinlikte bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2022 16:49

Oyun sektörde çalışmalarına profesyonel çizgide devam eden ve Türkiye’nin en büyük hazır sistem üreticileri arasında kendisine yer bulan Gaming.Gen.TR, partner sosyal medya fenomenlerinin de katılımıyla Ataşehir’de bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Gaming.Gen.TR yetkilisi, “Partner sosyal medya fenomenlerimizin de dahil olduğu yıl sonu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin bir parçası olan herkes, markamızın büyümesine katkıda bulunuyor. Bu nedenle her birine özel olarak teşekkür etmek isterim.” ifadelerinde bulundu.

Birçok sosyal medya fenomeni aynı etkinlikte bir araya geldi

Çalışmalarına 11 Eylül 2020’de web sitesi üzerinden başlayan ve zamanla çok daha büyük projelere dahil olan Gaming.Gen.TR, birçok sosyal medya fenomeniyle iş birliği içerisinde. Tuğkan ‘’Elraenn’’ Gönültaş, Mete “EasterGamersTV” Özbey, Elanur Pat olmak üzere 20 sosyal medya fenomenin katılım gösterdiği etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Pazarlama departmanı yetkilisi, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Yeni yıl için hedeflerimiz oldukça büyük. Oyun sektörü çok büyük bir sektör. Birçok sektörle doğrudan etkileşim içinde olduğu için oyun sektörünün gelişimi için atacağımız adım, ülke ekonomisine de destekte bulunacak. Bu nedenle çalışmalarımıza profesyonel bir şekilde devam etmek istiyoruz. Bu noktada iş birliği içerisinde olduğumuz sosyal medya fenomenlerimizin de katkılarıyla zamanla büyüdük. Daha güzel işler yapmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”
Birçok sosyal medya fenomeni aynı etkinlikte bir araya geldi

“2023 yılından beklentilerimiz yüksek”

2023 yılında çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam edeceklerinin altını çizen yetkili, yeni yıl ile ilgili beklentileri hakkında da açıklamada bulundu: “Bizim için önemli olan dikkat çeken çalışmalarda bulunmak. Sonuçta oyun sektörü çok değerli ve önemli bir sektör. Bu nedenle bu sektörde atacağımız her adım hem bizim için hem de ülke ekonomisi için önemli. Birçok davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde de 2023 yılının hedeflerinden bahsettik. Neler yapabiliriz, projelerimizde nelere ağırlık verelim; bunların hepsi bizim için önemli sorulardı. Etkinliğimize birçok önemli isim katıldı. Yeni yılda da çok güzel işler başaracağımızı söyleyebilirim. Profesyonel ve kurumsal çalışmalarımıza kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz.”

Birçok sosyal medya fenomeni aynı etkinlikte bir araya geldi

İlandır

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!