Add Adıyaman Şubesi’nden, Birlik Beraberlik Vurgusu

Güncelleme Tarihi:

Add Adıyaman Şubesi’nden, Birlik Beraberlik Vurgusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 17:44

ADD ADIYAMAN ŞÜBE BAŞKANI ASLAN PALALI, ANKARA'DA Kİ PATLAMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı, Ankara’da ki patlama ile ilgili yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
ADD Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı, zalimler ve savaş çığırtkanlarının barış güvercinlerini vurmalarının birliktelimizi bozamayacağını kaydetti.
Aslan Palalı, Başkent Ankar’da tarihimizin gördüğü en büyük provokasyona sahne olduğunu dile getirerek, “Demokrasi düşmanları, güçlükle ayakta duran birlik, kardeşlik ve barış ortamına tarihin en ağır darbesini indirdi. Bombaları patlatan her kim olursa olsun, bu derece büyük bir katliam ülkemize düşman gizli servislerin bilgisi ve planlaması dışında yapılamaz. Yapılan büyük kışkırtma, sonucu yeniden kaos olacağı artık belli olan bir genel seçim öncesi, ülke bütünlüğünü ve kardeşliğini bir daha onarılamaz şekilde tahrip etmek isteyen karanlık güçlerin eseridir.
Güzel ülkemiz sonu belirsiz ve karanlık bir maceraya hızla sürüklenmektedir. Bu karanlık gidişe dur demek için Cumhuriyetten, barıştan, kardeşlikten yana olduğunu söyleyen bütün güçleri sükûnete davet ediyoruz. Yakınlarını kaybedenler ile bağlı oldukları sendika, birlik parti, dernek ve örgütlerini son derece dikkatli olmaya, üzüntü ve heyecanla atılacak her yanlış adımın engellenemeyecek çok daha büyük acılara yol açabilecek tehlikelere gebe olduğunu bildiriyoruz.
Bir kez daha bu kanı saldırıları lanetliyor, ölenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara şifa diliyor, tüm parti, örgüt, sendika, dernek ve birlikleri de huzur ortamına yeniden kavuşmak için sükûnet ve sorumluluğa çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.
Palalı, bombalama eyleminde Adıyaman’ın isminin sürekli kullanılmasından endişe duyduklarını kaydederek, “Diyarbakır, Suruç ve Ankara bombacıları gibi yine Adıyaman ismi geçiyor. Buda bizi derinden üzüyor. Bir kaç gözü dönmüş sapkın insan yüzünden ilimizin adı karalanıyor ve bütün Adıyaman kötü görülüyor. Şunu tüm Dünya bilsin ki bu yapılanlar tüm Adıyaman halkını cani yapmaz. Adıyaman insanı barışsever ve birlikte yaşamı becerebilen en güzel kentlerden biridir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!