Zararsız gece

HER ne kadar Fenerbahçeliler ‘Canım 14 maçlık uzun soluklu seri burada kaybetmenin telafisi var’özrüne sığınsa da peş peşe kritik maç kayıpları arkasından akşam ki maçı kazanmak ‘top16’da ki kötü başlangıcı’ çevirmek açısından moral yönden çok önemliydi.

Haberin Devamı

Grubun belki de en zayıf halkası Nizhny Novgorod ev sahipliği avantajını sonuna kadar kullanarak bu gece kararlı gözüken, momentumu baştan kapmaya çalışan Kanaryanın peşini bırakmadı. Bizim ligde oynayan en az sekiz takımın içerde dışarıda uzak ara yenebileceği bir takım Novgorod.


Bogdanovic farkı


Eski Fenerli Kinsey ve Rochestie rakibin skorunu sürükleyen oyuncular olurken biz her zaman ki gibi değiştire değiştire geceyi kurtaracak adamı bulma çabasındaydık. Semih hariç 11 kişi oyun süresini paylaştılar. Bu türbülans tarzı sıradaki Olimpiakos maçında ne netice verir bilinmez. Odaya 38-36 önde gittik. Ev sahibinin hemen tüm direnç gösterme olanakları giderek tükenirken Fenerbahçe skor üreterek vurup geçme olanağını son çeyreğe kadar öteledi. Gevşek rakip savunması karşısında kazanılan serbest atışlar cömertçe harcanması alarm veriyor (14de5 %35). Neyse ki rakip o kadar kapasitesiz ve başka dünyanın takımıydı ki,vasatını dahi yakalayamayan temsilcimiz giderek bireysel oyuncu kapasitesiyle fark yaratarak kazasız kapattı geceyi.

Haberin Devamı


Drapper 1 numara


Anadolu Efes, Malaga maçına tutuk başlayınca geriye düştük. Biz renk körlüğü yaşarken Golubovic’le boyalı alandan Toolson’la dışarıdan skoru kapıp kaçtılar. Devreyi rekor sayılarına ulaşarak 15 sayı farkla 49-35 önde kapadı Malaga. Heurtel’i kazanalım derken az daha maç gidiyordu. Drapper 10 dk.’da tam 15 sayı farkı kapattı. 57-57 berabere girilen son çeyrekte nefes kesen gerilimlere sahne olan maçı büyük hatalar yapmalarına karşın, kıl payı kazanmayı başardı temsilcimiz.

Yazarın Tüm Yazıları