Ünal Özüak

EKSANTRİK başkanları Giannakopoulos’un tweet’lerle gerdiği ortamda OAKA’da Panathinaikos’a konuk olmanın dayanılmaz baskısını umursamadan oynayan Fenerbahçe play-off mücadelesi ilk maçında  komşuya sahada en güzel cevabı verdi.

Haberin Devamı

 Türk takımları 11 yıldır Pana’yı evinde yenemiyorlardı ya işte o makus kaderi tarihi akşamda ters kepçe yaptık. Savunma ve hücum bütünlüğünü, vites değiştire değiştire bütün maça yaydı Obradovic. Bütün maç gergef gibi dokuduğu oyun kurgusuyla rakip koç Pascal’ın kafasını fena karıştırdı. Öyle ki bir sonra ki maçta da toparlayamaz kendini.

İKİZ KULELER BOYALININ KRALI

Felaket bir ikinci çeyrekte farklı geri düştükten sonra  ‘İkiz kuleler ve üç dış adamlı beşe’  dönmemiz ribauntların yanı sıra maçın momentumunu geri kazandırdı. “Önce yakala sonra devir” yapan Fenerbahçe üçlük yağmurlarına da pabuç bırakmadan Bogdonovic’in sıcak elleriyle ileri geçti. Vessely ve Udoh pota altında resital yaparak Pana’nın ve seyircinin direncini kırdılar. Savunmayı sertleştirip pota altını kulelerimizle kullanmak gecenin kararını veren taktik oldu. Bu arada Udoh pota altında bloklarıyla Bourousis’i ezdi.

Haberin Devamı

 Gecenin adamı Bogdonovic’in yanısıra, Kalinic de performansını mükemmel sayılarla süsledi. 2. yarı maça dönen Dixon kendini bulup can alıcı üçlükleriyle çok muhteşem bir başarıya noktayı koydu.

Yazarın Tüm Yazıları