HESABI KESTİK

BASK’ı önlenemez yükseliş moduna sokmadan herkes için İstanbul’da cezalarını kesmek lazımdı. Orada bize potayı göstermeden sadece 52 sayıya müsaade etmişlerdi. Dün akşam bir hayli pişman oldular.

Haberin Devamı

Slaughter’ın yanı sıra akşam Semih de sakat olunca Darüşşafaka Doğuş, maç başına 38 ribountla 1. sıradaki Baskonya karşısında yeni transferi çaylak Zizic’le evde tek başına kalıp, zorun kolaya devrildiği güzel bir akşam yaşadı. Maça her zaman ki gibi  tutuk girince sakalı verdik önce. Kısalar kapışmasında onların başarılı dış adamları Larkin, Hanga ve Beaubois’una karşın bizimkiler Wanamaker ve Wilbekin hücumu sürükleyen, düelloda geri adım atmayan oyuncular oldular.

Ünlü(!) NBA markalı pivotları Bargnani girdiği oyunda alışılmış artistliklerini yapmaya başlayınca, ilk yarıda bizim bütün takımları yenen Baskonia’nın artık dersini verme zamanı geldi bilinciyle Daçka silkinerek can alıcı Bertans (29 sayı) ve dalışları, ribountlarda denkliğin sağlanması ve 12’de 6 üçlük isabetiyle maça geri döndü.

 

Haberin Devamı

BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN

Son devre taraflar oyunu açık alan tempolu koşturmacaya dökünce Clyburn yakalar arası sayılar bulmaya başladı. Moerman forvet-pivot, her yeri oynayarak katkı koyarken Bertans iyice ısındı. Wannamaker’de solo çalma sırasını alarak skoru olumluya tırmandırdı. Bildikleri her şeyi yaptılar ama arayı kapayamadan evlerine boş elle döndüler.

Mustafa Kemal’in askerlerini soracak olursanız. ORADAYDILAR.

 

Yazarın Tüm Yazıları