Giden ağam, gelen paşam!

Kalana ise gerçekten haram. Galatasaray yönetiminin basketbol kayyumu Can Topsakal yıllardır biriktirdiği nefretini kusarak erkek basketbol takımının geçtiğimiz senelerde çok büyük bir başarıya imza atan koçu Ergin Ataman’ı yakışıksız bir şekilde kovdu.

Haberin Devamı

"Basketbolda gelirimiz yok müthiş bir giderimiz var. Kulübümüzde her sene oyuncularımıza verdiğimiz paralar zarar olarak yazılmaktadır. 2012-2013'te 14,5 milyon Dolar. 2013-2014'te 16,5 milyon Dolar. 2014-2015'te 11 milyon Dolar. 2015-2016'da 7 milyon Dolar. Bu sene ise 9 milyon Dolar. Bunları topladığınızda 5 senede 55 milyon Dolar zarar gözüküyor. Tabii kredi ile yaşayan bir kulüp olduğumuzdan, bunun kulübe nelere mal olduğunu tahmin edebilirsiniz. Dolayısıyla bu sene 4 milyon Dolar bütçe öneriyoruz. Bütçemiz küçük olacak diye başarısız olacak değiliz” diye buyuran hazret “sırtımızda ki maymun” gördükleri şubeyi dinamitliyor.

ERMAN KUNTER HOŞGELDİ AMA...
Balkan Altın madalyalı dostum, kardeşim Erman Kunter göreve hoş geldi. Bu iş bilmez yöneticiler gitmeden veya şubeyi bağımsız başkanlık yaparak ehil ellere bırakmadan onun da makus kaderi sevgili dostum Ergin Ataman’dan farklı olmayacaktır.

Haberin Devamı

İş işten geçmeden gerçek Galatasaray’lıların duruma el koymaları gerek. Galatasaray sadece futbol kulübü değildir. Bu gerçeği bir dakika daha fazla Dur(ma)sun beye anımsatarak emanetinizi geri alın.

 

Yazarın Tüm Yazıları