Fener ev sever

FENERBAHÇE, dün akşam ligdeki iç saha galibiyet serisini 39’a çıkarırken, mental yorgunluğundan dolayı evdeki hesaplarını Akatlar Çarşı’ya uydurmakta zorlanacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Klasik 5’iyle, sert ve tam sahaya yaydığı baskılı savunmayla maça kararlı girdi ev sahibi. Beşiktaş baştan kırarak bezdirme taktiğine ilk çeyrekte pes etmedi. Yoğun baskıya rağmen top kaptırmayan Beşiktaş, Michael Roll’un süper isabetli cezalandırma sayılarıyla skoru önde götürdü.

- Bu süreçte Fenerbahçe adına pota altı kavgasını sürdüren oyuncu Vesely oldu. Yüksek dış isabetiyle oynayan Beşiktaş karşısında ilerleyen dakikalarda Ekpe Udoh ve Bogdanovic’in skor üretmeye başlaması Fenerbahçe’nin üstünlüğü ele geçirmesini sağladı.

SLOUKAS BEREKETİ

- İçerden oynama kararlılığıyla ikinci yarıya 10-2’lik şok atakla başlayan Fenerbahçe, Dixon ve Sloukas’la oyunu iyice sokağa dökerek Beşiktaş’ın geri dönmesini imkansızlaştırdı. Datome’nin yerine kadroda tercih edilen Nunnally de skorer kimliğini gösterdi.

Haberin Devamı

- Ufuk Sarıca’nın değişken savunmalarına dün daha hazır gözüken Fenerbahçe, 3. çeyrekte maçı kırdıktan sonra Sloukas’ın bereketli elleriyle bir daha göz açtırmadı rakibine ve Bogdanovic imzalı üçlükleriyle bir kez daha Beşiktaş’ı devirdi.

 

Yazarın Tüm Yazıları