Merkür Jüpiterle buluşursa...

Bu hafta; İkizler burcundakilere seyahat fırsatı çıkabilir, Aslanlar evde davet verebilir. Terazilere para, Kovalara iyi haberler var..

Haberin Devamı

KOÇ
Romantik ilişki
Eğlenceli ve verimli bir haftaya hazır olun. 31 Ekim’de aniden romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak uzun sürmeyebilir.

BOĞA
Parti ve davet
Bu hafta partnerlik eviniz oldukça hareketli, ilişkilerinize odaklanacaksınız. 31 Ekim’de bir parti veya davet verebilirsiniz.

İKİZLER
Avantajlı konum
İşte yoğun günler geçirebilirsiniz. 29 Ekim’de her tür iş görüşmesinde avantajlı konumda olacaksınız. Seyahat fırsatı çıkabilir.

YENGEÇ
Karizmanız artacak
Bu hafta eğlence, yaratıcılık ve kendinizi ifade etmek için pek çok fırsat yakalayacaksınız. Mars sekizinci evinizde olduğundan karizmanızı artıracak.

ASLAN
Gözler üzerinizde
Evinizde bir davet verebilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. 31 Ekim’de Ay burcunuzdayken bütün gözler üzerinizde olacak.

Haberin Devamı

BAŞAK
Kartvizit bulundurun
Yazma, konuşma ve öğretme konularında bu hafta çok şanslı olacaksınız. Kendi işinizi yapıyorsanız yanınızda yeterince kartvizit bulundurun.

TERAZİ
Mars çekiciliği
Para kazanmak için aklınıza harika fikirler gelebilir. Venüs hâlâ gerilediğinden eski sevgiliniz karşınıza çıkabilir. Mars sizi dayanılmaz derecede çekici yapacak.

AKREP
Yeni bir yol
Bu hafta kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. 29 Ekim; sosyalleşmek, iş görüşmeleri veya seyahat planları yapmak için iyi bir gün olacak.

YAY
Yaratıcı proje
Güneş 29 Ekim’de Merkür’e katılırken merakınızı artırıp aklınıza kışkırtıcı fikirler getireceğinden, yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK
Büyük resim
Bu hafta uzun vadeli hedeflerinize odaklanacaksınız. Merkür 31 Ekim’de Jüpiter’e katılırken sizin büyük resmi görmenize yardım edecek.

KOVA
İyi haberler yolda
Jüpiter 29 Ekim’de Merkür’le uyum içindeyken size kariyerinizde ilerlemek ve prestijinizi artırmak için harika bir fırsat getirecek. Yolda iyi haberler var.

BALIK
Seyahat planları
Bu hafta macera yaşamak için can atacaksınız. Jüpiter, ufkunuzu genişletmek için sizi seyahat planları yapmaya ya da bir seminere kaydolmaya teşvik edecek.

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları