Enerjik hafta!

Güneş, Mars’la buluşuyor. Bu birliktelik tüm burçlara kararlılık ve enerji verecek. Yine Yay’ar ve Akrepler ani kararlar vermekten kaçının

Haberin Devamı

KOÇ
İçgüdülerinize güvenin
Çarşamba Güneş yöneticiniz Mars’a olumlu sinyaller gönderirken, her ne yapmak istiyorsanız, o konuda destekleneceksiniz. Karşılaşabileceğiniz her tür durumda iç güdülerinize güvenin. Güneş ve Mars işbirliği size rehberlik edecek.
BOĞA
Güçlü, kararlı ve zarif
Mars Güneş’le buluşurken, gerçekleştirmeye çalıştığınız hedefler konusunda daha kararlı olacak ve güçlü bir irade sergileyeceksiniz. Cuma aşk ve güzellik gezegeni Venüs kariyer evinize girecek ve işle ilgili her tür ilişkinize zarafet katacak.
İKİZLER
Şaşırtıcı haberler
Bu hafta Venüs arkadaşlık evinizdeki Uranüs’e karşı gelirken, bir arkadaşınız sizi vereceği bir haberle şaşırtabilir. Alacağınız beklenmedik haber, bir banka kredisi veya burs başvurusu gibi hakkında olabilir. Çarşamba Güneş ve Mars işbirliği size ekstra motivasyon ve enerji katacak.
YENGEÇ
Cuma kritik gün
Sosyal açıdan hareketli bir hafta geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir seyahat planlamak için harika bir dönemdesiniz. Cuma günü işyerinde beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak hassaslığınız ve içgüdülerinizle bunu kolayca atlatacaksınız.
ASLAN
Geliriniz artıyor
Çarşamba, Mars yöneticiniz Güneş’le başkalarının parası evinde harika bir bağlantı kuracak. Bu durum elinizdeki kaynakları en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak ve belli bir refah düzeyine ulaşmak için gösterdiğiniz çabaları aydınlatacak.
BAŞAK
Renkli bir hafta
Çarşamba aşk hayatınız renklenebilir. Partnerinizle bir seyahat için rezervasyon yapabilir ya da yemek kursuna yazılabilirsiniz. Bekârsanız, bu tür aktiviteler yaparken hoşlanacağınız birisiyle tanışabilirsiniz.
TERAZİ
Venüs etkisi
Uranüs 2011’den beri sizin partnerlik evinizi ziyaret ettiğinden, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aileden birinden öğreneceğiz bir şey uzun vadeli ilişkilerinize yeni bir gözle bakmanıza neden olabilir. Aynı gün Venüs size mutluluk ve yaratıcılık getirecek.
AKREP
Münakaşa yok!
Mars, Şubat ortasında ciddi ilişkiler evinize girdiğinden beri ilişkilerinize enerji kattı. Bu dönemde daha fazla münakaşa da yaşamış olabilirsiniz. Ancak Çarşamba Mars yaratıcılık evinizde Güneş’le buluşacak. Bu etki altında, hayatınızdaki önemli kişilerle hoş vakitler geçireceksiniz.
YAY
Aileden tam destek
Bu hafta düşünmeden para harcamaya meyilli olabilirsiniz. Pahalı bir şey almadan önce kendinize düşünmek için bir gün süre verin. Güneş günlük aktiviteler evinizdeki Mars’la bağlantı kuracağından ailenizin sizi desteklediğini hissedebilirsiniz.
OĞLAK
Ani kararlar
Cuma günü Venüs hane evinizdeki Uranüs’e sinyaller gönderecek. Bu, sizin dövme yaptırmak veya taşınmaya karar vermek gibi spontane bir karar almanıza neden olabilir. Ayrıca yaratıcık dolu bir hafta geçireceksiniz.
KOVA
Çok iyi hissedeceksiniz
Rahat bir ev ortamı yaratmak oldukça masraflı olabilir. Ancak bu hafta bu konudaki çabalarınız Güneş tarafından desteklenecek. Sahip olduklarınız için şükredeceksiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde, aşk ve güzellik gezegeni Venüs burcunuza girerek çok iyi hissetmenizi sağlayacak.
BALIK
Sizin zamanınız!
Güneş iletişim evinizdeki Mars’la iş birliği yaparken, aksiyonlarınız hedeflerinizle uyum içinde olacak. Özellikle iletişimle ilgili konularda isteklerinizi ortaya koyacak ve doğru yolda olduğunuzu gösteren sinyaller alacaksınız. Şimdi sizin zamanınız sevgili Balık, kendinizi öne çıkarı

Haberin Devamı

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları