Nesrin Cavadzade’ye kaç puan verirsiniz?

Artı: Somer Şef’in sevgilisi, yılbaşı ekranı, sosyal medya günahları ve bir de sevabına halkla ilişkiler çalışması... Haftanın gündemi biraz tuhaf mı ne?

Haberin Devamı

100 üzerinden kaç?
Nesrin Cavadzade şöyle diyor:
“Çirkin kaşlarıma ve 47 kilo oluşuma gelen yüzlerce yorumdan sonra hepinize bir haberim var: Kaşlarımı aldırmayacağım ve kilo almayacağım. Öptüm.”
Bu yaz çıkan “kilolu fotoğraf paylaşma” trendinden, beden olumlama nakaratlarından falan daha etkili, kısa ve net.
Ünlü kadınların maruz kaldığı dış görünüş şiddetine karşı bugüne kadar verilmiş en özgüvenli, cool, kendiyle barışık mesaj.
“Öptüm” diye bitiriyor, dışarıyla da barışık.
100 üzerinden kaç?
Bence 94-95’i temiz var.

Haftanın foyası

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’nun Instagram paylaşımı. Bir atölyeyi beğenmiş; kitaplar, aksesuvarlar, arkada piyano falan... Sanki kendi eviymiş gibi poz verip altına “Yine evdeyim” yazmış.
Sonra Aslı Turanlı aynı kareyi gerçek ismiyle paylaşınca ortaya çıkmış ki orası ev falan değil, #nebulatolye.
Tipik bir OGGÇ (Olmadığın Gibi Görünme Çabası). Instagram kullananlarda görülebiliyor.
Of ne lüzum varmış, yapışır kalır insana bu ömrübillah.

Haberin Devamı

Eskileri özleyenlere pandemi yılbaşısı

Yeni yıla pandemi dolayısıyla evlerimizde gireceğimiz kesin gibi. Perşembe akşamına denk geleceği için dört günlük sokağa çıkma yasağı olacağını tahmin edenler bile var.
Tek iyi yanı, herkes evinde olacağı için televizyon kanallarının rekabete girişecek olması. Daha aralık başındayız, şimdiden Sibel Can’ın, Hülya Avşar’ın hangisinde olacağı konuşulup tartışılıyor.
Her yıl gittikçe daha da sönükleşmeye başlamıştı yılbaşı ekranları. Halbuki eskiden yankıları bir hafta sürerdi. Bu yıl yine öyle olacak gibi.

Bülent Ersoy’a bilâücret PR çalışması (Seyir defteri; 1492)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) kürk bağışı yapacağım derken, vasiyet iptallerine varan sertliğe ulaştı hikâye. Bülent Ersoy kürkleri yüzünden kendisini hiç beklemediği, öngöremediği bir polemiğin ortasında buldu yine.

Kovana çomak sokanlardan biri de benim. Ersoy’a bir çağrı yapıp kürkten vazgeçmesini önermiştim. “Bülent Hanım görmüyor musunuz, o kürkler size iyi gelmiyor. Hayırlı bir şey yapayım diye giriştiğiniz işlerde bile kurumlarla, gruplarla, kişilerle aranıza giriyor. Kürkü hayatınızdan çıkarsanız, bir anda birçok kişinin sevgisini kazansanız...

Haberin Devamı

Hatta el artırıyorum, biraz buradan yürüseniz: “Çevreci Türk Diva”.

Bir-iki yürüyüşe katılsanız. Otrişlerinizle Kuzey Kutbu’na gitseniz, mesajlar verseniz... Yani hayvanlar konusunda gaddar olmadığınızı gösterseniz insanlara. Barınak ziyaret edip eksik de giderebilirsiniz, önemli kampanyalardan birine destek de verebilirsiniz.

Çok uzaklarda nesli tükenen bir hayvanı evlat edinebiliyorsunuz mesela. Bakımına, korunmasına sponsor oluyorsunuz. Ayda 50-100 dolar falan. İsterseniz fok da evlat edinebilirsiniz, fil de zürafa da. Çok sevecekseniz. O da sizi sevecek. Annesi belleyeceğine eminim.

İsim koyarsınız. Arada görüntülerine bakarsınız.Bu konulara ilginiz artacak. Sonra ister Instoş’a koyarsınız, ister basını alıp görmeye gidersiniz.

Haberin Devamı

Nesrin Cavadzade’ye kaç puan verirsiniz

MasterChef’in suyuna ne katıyorlar?

Hazer Şef (Amani) eşini Sıla ile aldatıp boşanmıştı.
18 yıllık evliliğini noktalayan Somer Şef’in de (Sivrioğlu) sevgilisi ortaya çıkmış. İş arkadaşıymış.
MasterChef’in suyuna ne katıyorlarsa belli ki Danilo Şef (Zanna) içmiyor, onun evliliği şimdilik iyi gidiyor.

 

Yazarın Tüm Yazıları